Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Minden nyilas egy szerencsétlen?

Minden nyilas egy szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Körülöttem is azt látom h a nyilasok akiket ismerek, mind szerencsétlenek.

Nem jó irányba fordult az életük.

Az én életem felét is elpazaroltam, már sztem csak sz-r lesz az egész életem.

Ott van a sztárok közül Britney,ő is pl. egy lekopott alkoholista, drogos,sz-r anya..

Lehet h szerintetek hülyeség amit irok,én akkor is ugy érzem h sz-r az életem és általánosságban ez a nyilasok átka. Persze van amiben épp szerencsések, de csak azért h legyen vmi kis apro öröm az életükben.

2016. dec. 15. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Szép is az, ha van mire fogni, ha az ember szerencsétlen.
2016. dec. 15. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Párom nyilas, és nagyon messze van a szerencsétlentől. Több dologban is tehetséges, sportol, videókat csinál pályázatokra, plusz vezető beosztásban dolgozik.
2016. dec. 15. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

A fene tudja.

Nyilas vagyok, 41 éves, 110 kiló, izmos, noha enyhén pocakos ember. Van egy szép 3 éves kislányom, a feleségemmel ketten havi nettó 8 - 900 ezer forintot keresünk. Van három lakásunk, két kocsink.

Kamionsofőr vagyok 15 éve, szerintem elég talpraesett, Szibériától az atlanti partig mindenhol jártam. Beszélek angolul, értek németül.

És mellesleg szeretem a csillagászatot, van amatőr távcsövem is. És rendszeresen ronggyá kritizálom az asztrológia nevű tévtant.

A húgom is Nyilas, van három szép gyereke, a sógorom maszek, marha sokat melózik ugyan, de most építenek egy benga nagy házat, még nincs kész, de már 30 milla benne van.

Csupa sikertelenek gyülekezete.

2016. dec. 15. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
négyen vagyunk tesók, egy nyilas van, ő a legjobb közülünk, ő az aki külföldön lakik, ő az aki nem a szülőkkel lakik, ő az akinek komoly kapcsolata van. Mi hárman meg vergődünk a szülők házában. Egyik tesóm folyton váltogatja a munkahelyeit, mert sehol se jó neki, másik tesóm újságkihordó, én gyárban dolgozom.
2016. dec. 15. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Az én életem felét is elpazaroltam, már sztem csak sz-r lesz az egész életem."

Ha "elpazaroltad", azt jelenti: nem csináltál semmit jobb életed érdekében.

Erről csak te tehetsz, de nyugodtan ráfoghatod a nyuszira!

2016. dec. 15. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek sok nyílast. Párkapcsolat ügyben nagyon nem szerencsések
2016. dec. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!