Minden nyilas egy szerencsétlen?
Körülöttem is azt látom h a nyilasok akiket ismerek, mind szerencsétlenek.
Nem jó irányba fordult az életük.
Az én életem felét is elpazaroltam, már sztem csak sz-r lesz az egész életem.
Ott van a sztárok közül Britney,ő is pl. egy lekopott alkoholista, drogos,sz-r anya..
Lehet h szerintetek hülyeség amit irok,én akkor is ugy érzem h sz-r az életem és általánosságban ez a nyilasok átka. Persze van amiben épp szerencsések, de csak azért h legyen vmi kis apro öröm az életükben.
A fene tudja.
Nyilas vagyok, 41 éves, 110 kiló, izmos, noha enyhén pocakos ember. Van egy szép 3 éves kislányom, a feleségemmel ketten havi nettó 8 - 900 ezer forintot keresünk. Van három lakásunk, két kocsink.
Kamionsofőr vagyok 15 éve, szerintem elég talpraesett, Szibériától az atlanti partig mindenhol jártam. Beszélek angolul, értek németül.
És mellesleg szeretem a csillagászatot, van amatőr távcsövem is. És rendszeresen ronggyá kritizálom az asztrológia nevű tévtant.
A húgom is Nyilas, van három szép gyereke, a sógorom maszek, marha sokat melózik ugyan, de most építenek egy benga nagy házat, még nincs kész, de már 30 milla benne van.
Csupa sikertelenek gyülekezete.
"Az én életem felét is elpazaroltam, már sztem csak sz-r lesz az egész életem."
Ha "elpazaroltad", azt jelenti: nem csináltál semmit jobb életed érdekében.
Erről csak te tehetsz, de nyugodtan ráfoghatod a nyuszira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!