Ha azt mondja egy halak ferfi h felejtsem el. De folyton rolam kerdez az mit jelent? Segitseg!
Figyelt kérdés
Egy fiu nagyon kozel all hozzam o mindig mondja h tipikus halak, ez mit jelent halak pasik hogy folyton ellok magatol mintha "nem szabadna velem lennie"de mikor meg nagy nehezen egyutt vagyunk nem tud elengedni (nem csak ha szexelunk)2016. dec. 15. 11:49
11/11 A kérdező kommentje:
De hat en annyi mindent tettem erte :( eletembe nem tettem ennyi mindent es sosem szerettem meg senkit... es ezt mondtam neki es tudja... :( de ahogy hallottam vissza... talalkozott vkivel akiert nagyon odavan.... ugyhogy innen fuj a szel :(
2016. dec. 19. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!