Vizöntő fiúhoz milyen jegyű pasi illik?
Figyelt kérdés
Ikrek és mérleg is udvarol. Nehéz választani.2016. nov. 7. 22:56
4/16 A kérdező kommentje:
Senki nem a kérdésre válaszolt. Nem leszek azért nővel, mert a társadalom mit szólna máshoz. Amúgy unokatesóm kreatívabban szólt be : homoKOS.
2016. nov. 7. 23:25
5/16 anonim válasza:
Szerintem ezt nem a horoszkóp fogja eldönteni
6/16 anonim válasza:
A szerelem nem nemektől függ. Így szerintem ugyanaz érvényes, mint egy "átlagos" kapcsolatban. Én nem vagyok asztrológus (így mondják ezt?), de kikerestem és azt találtam, hogy mindkettőjükhöz nagyon passzolsz a jegyek alapján. Szóval szerintem hallgass a szívedre. Amelyik szimpibb. Vagy ameddig nem komoly mind kettővel ismerkedj. Max első randiig utána már ne játszadozz velük. Sok sikert, boldog kapcsolatot!
7/16 anonim válasza:
Szegény unokatesód. Ne az van, hogy a társadalom, de a horoszkóp kapcsolat eleve nem azonos neműekre van kreálva, mert hát abból indul ki az egész, hogy az azonos nemű párkapcsolat eleve természetellenes. A hitvilágban természetellenes a tudományosban pedig mutációnak nevezném. Rátok nem gondoltak az asztrológusok, úgyhogy mindenki a kérdésre válaszolt.
8/16 anonim válasza:
Ne a horoszkópra akarj támaszkodni!
Inkább próbáld megismerni őket, majd dönts a szándékuk, és a személyiségük alapján, elvégre részben ez határozza meg a kapcsolat alapjait, és nem az, hogy ki milyen csillagjegyhez tartozik. Sok sikert.
9/16 anonim válasza:
Delator te annyira felesleges vagy ide! Fabatkát se ér a hsz-ed se, csak ömlik belőle a fröcsögés és, ha jól sejtem Jobbikos gyökér vagy.........
Nő vagyok, és azt mondom amelyikkel jobban érzed magad, majd kialakul :) Hülyíteni egyiket se hülyítsd, rá fogsz szerintem pár alkalom után jönni! Boldogságot :)
10/16 anonim válasza:
#9 Nem tudom mi az a hsz, de biztos neked egy vödörrel van belőle meg az LSD-ből is. Jobbikos pedig nem vagyok, nem érdekel a politikánusok fröcsögése. Jobbikosok meg balosok mehetnek a levesbe. A spirituális életemet nem folyosólja be az ilyesmi. :D Meg aztán nem te döntöd el ki a hasznos és haszontalan, de bizonyára magadhoz méred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!