Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bakokról vélemény?

Bakokról vélemény?

Figyelt kérdés

19 éves bak lány vagyok. Visszahúzódó és beképzelt is egy kicsit. Sokan nem szeretnek csak úgy szóba állnak velem az osztálytársaim.

Én hűséges barátokat szeretnék ,úgy érzem mintha egyedül lennék.

Hohy tudnék változtatni magamon? :(

2016. okt. 22. 14:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Az meglehet! De akkor sem tűröm h ez a seggdugasz mindig mindenre tudja a választ ,neki mindig bele kell szólnia mindenbe!

Ha tudnátok ki ő , nem ezt írnátok hm...

2016. okt. 22. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, mint írtam, én is ilyen vagyok. Ha van kedved, írj és beszélhetünk. Elég rossz, én is voltam ilyen helyzetben. 21F
2016. okt. 22. 17:06
 13/22 A kérdező kommentje:

12 !!

Ó de kár , lebuktam.

2016. okt. 22. 17:13
 14/22 anonim ***** válasza:

Hogyan lehet, egy Bak csillagjegyű hölgyet Bak úriemberként meghódítani?

Nekem sem volt egyszerű hűséges barátokat szerezni, nagyon-nagyon magányos voltam egész életemben.

2016. okt. 22. 17:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Ki vagyok?
2016. okt. 22. 17:44
 16/22 anonim ***** válasza:
7: pl.ne a horoszkópja alapján vonjon le következtetéseket,hanem ismerje meg,s az illető jelleme alapján tegye.
2016. okt. 22. 18:03
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem, hogy horoszkóp alapján ítél meg másokat (illetve bízom benne), mert az már nagyon a budi alja volna. Bár még onnan is van kiút elméletben.

Viszont a gyenge embernek lehet mondani bármilyen jó tanácsot, amivel egyetért. Változni még nem fog.

Elméletben nagyon szépen hangzik minden jó tanács.

Nem mondom, hogy gyenge. De az érzelmek nem változnak meg néhány nagyszerű ötlettől.

Ezért az a kérdés, hogy mit kelljen tenni? Mert vagy a komfort zónáját kell elhagyni vagy azt keresi. Bár szerintem mindkettő.

Vajon kik és miért nem állnak vele szóba és miért? Miért baj?

Én is ilyen vagyok évek óta. Ilyen is maradok. Nem kell eröltetni ha valami nem megy.

Vagy írhatom, hogy legyen barátságos, vidám, érezze jól magát. Az lesz?

2016. okt. 22. 18:14
 18/22 anonim ***** válasza:
93%

"A legnagyobb hiba szerintem egy bakban az, hogy nem igazán van tekintettel másokra, véghez viszi, amit akar, nem néz körül, hogy ezzel kinek árt, nem veszi észre mások érzéseit. "

Ez inkább a kos

2016. okt. 24. 20:47
 19/22 piriiiii ***** válasza:
Áh, bennünk is megvan...
2016. okt. 24. 21:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én nem vagyok Bak, de nekem szimpatikusak a Bakok. Kívülről nézve hűséges, értelmes, korrekt embereknek tűnnek, akik megtartják a 2 méter távolságot, de akármilyen jóban is vagy velük, mindig lesz egy kis választóvonal amit a Bak megszab. Amolyan "ez a te térfeled, ez az enyém és pont". Kívülről hűvösnek és megközelíthetetlennek, bízalmatlannak tűnnek, ez miatt páran nem mernek közeledni feléjük. Bár én viszonylag könnyen megbarátkozok velük, sok Bak ismerősöm van és sokukkal nagyon jóban vagyok. Kapásból 4-5 Bak embert tutira tudok mondani, akikkel jóban vagyok. A Bakok sokszor túl mereveknek tűnnek, olyan keménynek, mint egy kő. De akik mernek közeledni feléjük, azok rájönnek, hogy ők egyszerűen ilyenek, nem direkt játszák a megközelíthetetlent és valójában jófejek, viccesek, hűségesek. Sőt, érzelmesek is, de az érzésekkel vigyáznak, ugyanis félnek a csalódásoktól. Kissé nehezen fogadják bizalmukba az embereket, de akit egyszer a bizalmukba fogadtak, abban nem akarnak csalódni. Ha mégis csalódnak az nagy koppanás számukra, nehezen dolgozzák fel. Különösen fontos számukra a barátság. Néha tényleg nagyképűnek tűnnek, de nem azok, csak céltudatosak és határozottak, tudják mit akarnak elérni.
2016. okt. 27. 07:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!