Bakokról vélemény?
19 éves bak lány vagyok. Visszahúzódó és beképzelt is egy kicsit. Sokan nem szeretnek csak úgy szóba állnak velem az osztálytársaim.
Én hűséges barátokat szeretnék ,úgy érzem mintha egyedül lennék.
Hohy tudnék változtatni magamon? :(
Én is bak vagyok, szintén lány, szintén 19.
Ostobaság, hogy ilyen vagy. MOST ilyen vagy, de tudod a hibáidat, képes vagy változtatnia, fejlődni, kilépni ebből.
Sokat olvastam asztrológia, hoszorkóp témában, azt fontos tudnod, hogy nem csak a napjegy számít, a horoszkóp ennél sokkal több és részletesebb dolog.
Nem lehet egy emberről úgy beszélni, hogy bak, vagy vízöntő, oroszlán, szűz, akármi. Úgy lehet róla csak beszélni, hogy született ekkor és ekkor, itt és itt, tessék, így álltak ott és ekkor a bolygók, ilyen volt akkor az asztrológiai helyzet.
Egyébiránt a bakok kemények, van egy saját légkörük, világuk (zárkózottnak tűnnek), amiből nehéz vagy lehetetlen kiszakítani egy bakot. A bak furcsa jegy, ahogy a vízöntő és a skoprió is. Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint. A legnagyobb hiba szerintem egy bakban az, hogy nem igazán van tekintettel másokra, véghez viszi, amit akar, nem néz körül, hogy ezzel kinek árt, nem veszi észre mások érzéseit. Nyugodtnak, sőt, egyenesen érdektelennek és unalmasnak tűnnek.
Milyen '' horoszkóp függő '' ??
What??
Lucifer666 , a te válaszodra senki se kíváncsi, főleg nem én! Hmm....
Csak tudnám mit keresel folyton az Ezotérika környékén , nem vagy Isten aki mindent tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!