Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik ház mutatja meg, hogy...

Sziromka77 kérdése:

Melyik ház mutatja meg, hogy melyik országba kéne költöznöm?

Figyelt kérdés

El szeretnék menni Magyarországból, van egy két ötletem hova mennék. szeretném megnézni az asztrológiailag is, hogy melyik jó nekem. Melyik házat érdemes megnézni?

köszönöm a segítséget

2016. okt. 3. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Feltétlen ismert tulajdonosú, de lakó nélküli házat érdemes megnézned!

.

Ha nem vállalod szekélyes döntésed felelősségét, mindegy mit nézel, mert tehetetlenségedből adódó kudarcodat úgyis arra fogod.

2016. okt. 3. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak a jegyekhez tartozó országok. Mondd, mi a horoszkópod, és miken gondolkodtál, hova mennél, és megnézem...

Szerintem az asztrológia csak azt tudja jelezni, hogy el fogsz költözni, ill. hogy melyik a költözésre leginkább alkalmas időszak, azt, hogy konkrétan neked hova érdemes költöznöd, nem mutatja meg. Kiválaszthatod még a személyiségjegyeid alapján, hova költözz, ebben segíthet az asztrológia, ha nem érzel rá magadtól. Az alapján is választhatsz, hogy hol tudnál közelebb kerülni az életfeladatod megvalósításához, amit szintén nem mond meg pontosan egy asztrológiai elemzés, de utalhat rá... Több tippem nincs, de ha minden általad ötletként felmerült országban ugyanannyira jól boldogulnál szerinted, és jól is éreznéd magad, akkor, mint mindenhol, itt is érdemes a megérzéseidre hallgatni. Én ráéreztem, hol szeretnék élni, és csak évekkel később tudtam meg, hogy egyébként a horoszkópomhoz is tökéletesen passzol az ország.

2016. okt. 3. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
És ha "azt mutatják a csillagok", hogy Ruandába, akkor indulsz is?
2016. okt. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!