Rátok mennyire igaz a kínai csillagjegyetek leírása?
Tigris vagyok, mostmár értem, hogy miért találtam eddig is az egyik legszebb állatnak. Inkább igaz, mint nem, sok átfedést mutat a horoszkópommal, ami vízöntő. Azt mind a kettő jól mondja, hogy pocsék alkalmazott vagyok, irányítani viszont annál inkább szeretek, vannak barátsim, de alapvetően a magam útját járom, és nagyon nem szeretem a korlátokat.
Még a végén tényleg elkezdek hinni ezekben, vicc nélkül.
A yang fém Ló évében születtem, azt hiszem, az órákat is jelképezi egy állat; én a víz Patkány órájában születtem.
Van benne valami.
Víz patkány éve
Tűz kígyó aszcendens
Igaz rám a víz patkányból az, hogy mindíg szervezkedek vagy ha nem éppen akkor tervezem mit, hogyan fogok megalkotni és az is, hogy eleinte a könnyed társas természetem jön elő belőlem.
Ugyan igaz rám, a tűz kígyó jellemrajza is, hogy forró fejű vagyok, nagyon ambiciózusos amit a fejembe vettem és szeretem ha ízzik körülöttem a levegő és a többi.
Szóval még ha ezek csak kitalált hülyeségek is rám pont igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!