Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyennek várható egy Bak...

Milyennek várható egy Bak férfi és egy Oroszlán nő kapcsolata?

Figyelt kérdés

Már olvasgattam, de hátha van, aki új szemszögből világítja meg a dolgot, vagy saját tapasztalatot osztana meg.

Amit eddig tapasztaltam (saját élmény alapján):

Az illető Bak férfi látszólag felettéb egyszerű, érzelmei kimutatása terén nagyon óvatos, egy kissé hajlamos pesszimistán látni a dolgokat. Érzelmi téren 100%-ig biztos vagyok benne, hogy sokkal mélyebben érez, de a jéghegy csúcsa csak, amit látni enged. Küzd az álmaiért, de lassan, lépésenként, sok lemondással halad céljai felé.

Találkozásukkor teljesen kizökkenti az Oroszlán nő, valójában mindketten tanácstalanok egymással kapcsolatban, de kevezően hat rá a nagyvonalúsága (egyelőre...?), a lezsersége, a szenvedélyessége, amivel hirtelen a védvonalain belül találja őt, ami egyszerre imponál neki és rettenti meg, de nincs az a pénz amiért bármelyiket különösebben látni engedné.

Az Oroszlán első percben meghódíthatatlannak, elcsábíthatatlannak ítéli meg a Bak férfit. Mégis-mégis egyre közelít felé, nem (csak) azért, mert sérti az egóját, hanem mert annyira más, hajtja a vágy, hogy megismerje és megfejtse, és nem utolsó sorban, hogy kissé felderítse. Még az sem bántja, hogy nem rajongja körül, mert észreveszi az apró kis jelzéseit, és (esetünkben) rájön, hogy annak sokszorosa bújik meg a felszín alatt, így egyelőre átkalibrálja a kis szenzorait, mert érzi, hogy egy jó szava vagy félmosolya részéről felér 10 bókkal.

Érzéseim szerint a Bak most küzd azzal, hogy valaki így le tudja dönteni a lábáról, az Oroszlán pedig igyekszik visszafogni magát, hogy ne ijessze el őt, mert tudja milyen ritka kincs az ő szerelmét megkapni, ennyire elvenni az eszét - ami a precizitása mellett egyéb téren kifejezetten nagy erénye.

2016. okt. 1. 08:51
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én friss kapcsolatban vagyok egy bak férfival oroszlán nőként. Ugyan még csak 5 hónapos kapcsolat lesz, de már régen is ismertem az úriembert. Mi ketten teljesen kiegészítjük egymást, teljesen őszinték vagyunk egymással, mindenről tudunk beszélni, sok mindenben ugyanaz a véleményünk de sok mindenben nem. Szenvedélyes kapcsolat, ha nincs probléma akkor a szerelem szenvedélyes, de ha akad egy dolog, ami valamelyikünknek nem tetszik.. a vita is elég nagy szenvedélyben tör ki, de mindig sikerült megbeszéljük, és mindig sikerült kompromisszumot kötni. Egy bak beéri kevéssel, de egy oroszlán nőre figyelni kell, törődni, elismerni, az én bakomnak ez nem okoz gondot. Szerintem a csillagjegy számít, hiszen vannak “véletlenek” mint amit leírtál. Szerintem mi tökéletes páros vagyunk, az eddigi tapasztalataim alapján. Picit egós, és nehezen enged belőle, de hát ilyen egy bak.
2023. jún. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!