Ikrek jegyűek, ha érzitek, hogy más embereket zavar a túlzott érdeklődésetek, akkor miért nem léptek egyet hátra, legalább tiszteletből?
Figyelt kérdés
Miért jó érzés nektek továbbra is rámászni emberekre?
Köszönöm válaszaitokat.
2016. szept. 25. 20:20
11/13 anonim válasza:
Ikrek vagyok, nem szoktam senkire rámászni. Sőt, inkább nagyon is passzív vagyok, nem merek kezdeményezni, ezen szeretnék egy kicsit javítani.
12/13 anonim válasza:
Az elsőnek nagyon igaza van legalább is az én részemről ugyanez van, ugye a kettőség vagy érdekel valami nagyon vagy mindenki e van sz*rva. :) Ha valamit megkérdezek és azt a válaszadó nem akarja mondani, mondja azt h nem szeretné elmondani. De alapjába véve nem kérdezgetek olyan emberektől olyan dolgokat akik nem érdekelnek tehát a válaszuk SEM érdekel :)
13/13 anonim válasza:
Akik meg érdekelnek azokat meg én is érdeklem tehát válaszolnak. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!