Tudom sok mindentől függ es ez nem ilyen egyszerű blabla
De en azt vettem észre , hogy a szűz horoszkopu férfiak kicsit felenkebbek, pl más jegy mar elsőre ram nyomulna mint pl skorpió , de a szűz mintha habozna
Szűz a horoszkópom. Világ életemben ismeretlen csajokat szólítottam le, d*gtam meg utcán, discoban, lépcsőházakban, bárhol.
Szerinted??
2016. szept. 25. 19:34
2/11 A kérdező kommentje:
Jah nem úgy ertem , akiről szó van o is nagydumás , tényleg mindenről elbeszélgetünk , bátor is , konkrétan első talikor ra vetettem volna magam ha nem lenne bennem tartás .. De úgy ertem közeledni vagy kapcsolat kialakítás szerelem téma az amiben fel kimutatni amit érez:)
2016. szept. 25. 20:08
3/11 anonim válasza:
Párom szűz. Rá 100%-ban igaz amit leírtál kérdező.. néha kicsit zavaró,hogy ilyen tohonya,dena
2016. szept. 25. 20:34
4/11 A kérdező kommentje:
Es randikor mikor ismerkedtetek mi volt? Az a baj felfalnám :D dehát nem szabad ,hagyom hogy ne az legyen h en nyomulok
2016. szept. 25. 21:09
5/11 anonim válasza:
Talán inkább óvatos és felületesnek is tűnhet.Én skorpió vagyok.Volt szűz pasim.A legelső szava az volt hozzám, hogy "szeretlek".Előtte egy egész estén keresztül távolról figyelt.Aztán a nagy szerelemből nem sok minden lett.Háromszor próbáltuk újra kezdeni a kapcsolatunkat, akkor már pontosan tudta, mire van szükségem, de hiába akart, nem tudott olyanná válni.Nem volt képes komolyabb kapcsolatra.Nem hagyta, hogy igazán megismerjem, néha elfelejtett a randira jönni, örökös bocsánatkérésekből állt az élete.Nagyon különbözőek voltunk...Később jöttem rá, azokból a dolgokból, amiket ismerősei mondtak el nekem, hogy valójában nagyon szeretett engem, csak nem igazán mutatta ki.Vagy nem úgy, ahogy én szerettem volna...
2016. szept. 26. 17:26
6/11 anonim válasza:
Hármas vagyok!
Es randikor mikor ismerkedtetek mi volt? <- Első randin beszélgettünk, bújt hozzám, meg aranyos volt, de puszi-puszin (találkozásnál,elköszönésnél) tovább nem mentünk.
Második randin fogta meg a kezem, harmadikon csókolt meg.
A szexet azt viszont nagyon akarta,de én még nem éreztem magam késznek rá. Mindig elmondtam neki,hogy még ne, felfogta. Aztán megint ez ment, aztán megint, aztán 4 hónap és 16 nap után beadtam a derekam. (Első párom,igaz azóta is együtt vagyunk,de megbántam)
Egyébként pedig az érzelmi intelligenciáján lenne mit csiszolni,de nagyon tud szeretni,csak néha furán mutatja ki.
2016. szept. 26. 22:41
7/11 A kérdező kommentje:
Annyira igazakat irtok .. Ezaz hogy nem mutatja ki, a legjobb barátja aztmondta nagyon tetszek neki es oda van ertem sokat beszel rólam, viszont en ezt nem érzem egyáltalán, oké egyszer hulyeskedtem es kuldtem neki egy kepet , de oda írtam h nem lett jo.. Mondta hogy nagyon jók az adottságaim ne szerenykedjek egyáltalán!! Hmm mondom csak nem tetszem?! Írta hogy az is megeshet
Na kossz :D igen o is elfelejt sokmindent kb ha nem szólok hogy aznap tali elfelejtenè :D pedig mikor találkozunk látszik hogy van valami a levegőbe , de ezaz hogy tobbet várnék tőle , több kimutatást , több törődést :( lehet csak szeretethianyom van épp
Bár aztmondta elege van a konnyuveru lányokbol, eddig minden nő szaladt utana mert o meg inkabb a haverjaival volt, na most megmutatom neki h majd o fog utánam szaladni , addig elnyomom magamba ezt a szeretet hiányt , ésszel kell...:)
2016. szept. 27. 01:11
8/11 anonim válasza:
Az én férjem is szűz csillagjegyű és rengeteget dolgozik, és sajnos nem egy romantikus alkat... Tehát tipikus szűz! Sokszor már én teszem szóvá, hogy mennyire hiányzik egy kis törődés, simogatás. Ő ezt valóban nem veszi észre. Én jobban igénylem ezt mint ő (pedig én is szűz vagyok!)és nem egyszer zördültünk már ezen össze, de sajnos nem nagyon változik ezzel kapcsolatban semmi. Néha talán próbál erre odafigyelni,de még az is kevés, szerintem.... Összejönnünk se volt egyszerű, mert nem nagyon mutatta ki, hogy mit érez, nem tett semmit azért, hogy összejöjjünk, pedig sejtettem, hogy bejövök neki (mindig ott volt körülöttem.). Na persze én se vagyok az a nyomulós pasi-felszedő típus, úgyhogy csak 'kierőszakoltam' belőle azt hogy lépjen végre. :) Azóta együtt vagyunk és mondhatom, hogy nem egy csajozós típus. :) Ha egy igazi szűz férfi egyszer valóban megszeret egy nőt, az kitart mellette, hűséges.
2016. szept. 30. 11:33
9/11 A kérdező kommentje:
Ugyan ez az en kiszemeltem ahogy leírtad!! Hogy tudom h tetszek neki , de mégse lepne oda határozottan hogy na most te az enyém leszel , hanem var valamire ..
2016. szept. 30. 12:06
10/11 K...László válasza:
Én is szűz vagyok. A legtöbb lány ha megtudja a szülinapom dátumát, azonnal leráz. Ha nem tudja meg, akkor 5 perc múlva a külsőm miatt. Megfogadtam, hogy a legközelebbi randin ott a plázában a kávézóban megdugom a lányt, ahol találkozunk. Hiszen mind ezt várja! Legyek gyengéd és kemény egyszerre. Legyek humoros és komoly egyszerre. Legyek félénk és határozott egyszerre. Legyek spontán és megfontolt egyszerre. Legyek laza és céltudatos egyszerre. Tiszteljem és alázzam meg egyszerre. Legyek skizofrén! A természet célja az elmebetegek túlszaporítása! Teljesen véletlen, hogy már nem vagyok szűz. Vannak dilis lányok, akiknek jó voltam én is, de velük meg nem bírtam együtt élni egy lakásban hosszabb ideig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!