Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen ember az Ikrek jegyű nő?

Milyen ember az Ikrek jegyű nő?

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 14:51
1 2
 11/17 Gryphon ***** válasza:
100%
Asztrologia alapjan itelni meg masokat nagy baro.sag. minden ember mas. Aki ezt kitalalta szerintem vmi elmebeteg lehetett. Ennyi hu.eseget osszehordani. Az osszes bak huseges az ossze iker meg nem? Gondolj mar bele mielott ilyen kerdest teszel fel. Es az a baj h sokan alapul veszik ezeket. Csak gratulalni tudok.
2016. szept. 16. 05:09
 12/17 mobidick válasza:
OLVAS EL A HOROSZKÓPOT! DE NE A GAGYIT, HANEM A TUDOMÁNYOST!!!
2016. szept. 16. 10:21
 13/17 anonim válasza:
100%

Én is szeretnénk beleszólni a diskurzusba ikrek nőként :)

Ez nem általánositás ezt előre leszögezem itt csak rólam lesz szó.

1 Szeret beszélni: Naná imádok beszélni nincs is számomra jobb kikapcsolódás mint végig csacsogni egy éjszakát :)

Pletykás: Rám nem jellemző a pletykálkodás ha valakivel bajom van a képébe vágom.;)

Depressziós: Nagyon életvidám ember vagyok de néha nekem is vannak rossz napjaim. :)

Hazug: Nem mondom hogy nem szoktam hazudni mert az hazugság lenne de inkább nevezném füllentésnek mint pl "persze hogy érdekel amit mondasz" "egyáltalán nem kövérít ez a ruha"

Hűtlen: 100%-ig hűséges vagyok még törődnek velem ha elhanyagolnak akkor mást keresek elvégre nem egy megunt játék vagyok szeretek flörtölni de soha nem teszek semmit ami féltékenykedésre vagy gyanúra adna okot ha szeretnek nagyon ragaszkodó vagyok.

Lét eleme a szex: persze a szex fontos de ez nem csillagjegytől függ, nem találkoztam még olyan emberrel aki utálja a szexet. 😉 😜

2016. szept. 17. 21:33
 14/17 anonim válasza:
31%

Én a 8 assal egyetértek.

Sok ikrek lehetnek itt, mert lepontozzák, aki elmondja róluk az esetleges negatív véleményt...

2016. szept. 21. 17:45
 15/17 anonim válasza:

En Ikrek vagyok, Ikrek aszcendenssel.

Viszont, a merkur es a mars a Ràk jegyben àllt mikor vilàgra érkeztem.

Szval én nem vagyok locsifecsi.

Sőt problémàim is voltak sokàig a kommunikàcióval,a közvetlenséggel.

Mióta kereskedelemben dolgozom ez javult,kevésbé vagyok frusztràlt.

Viszont olykor még mindig előjön.

Ha nem is veszik észre rajtam.

Amugy szélsősêges vagyok.

Hol túl hatàrozott,magabiztos,hol visszahúzódó erőteljesen

En abszolut nem vagyok szrkavaro

Viszont turelmetlen vagyok,es rosszabb napjaimon arrogans

Ennek ellenere soksn szeretnek.

Mert egyuttmukodo es baratsagos is vagyok.

Irto mozgekony vagyok,12 orat altalaban vegigpörgöm munkahelyemen.

Viszont idegeim azok gyengek,hamar lobbanok.

29 N

2016. szept. 23. 12:00
 16/17 anonim válasza:

+

Gyors vagyok nagyon,es rendszereto, szeperzekem fejlett ...atlatok a kaoszon.

Ehhez a Szuz holdjegy is tarsul es a Venusz-Bika.

2016. szept. 23. 12:02
 17/17 anonim válasza:

Ugyan számomra a horoszkóp nem szentírás, mégis elismerem, hogy van benne valamennyi igazság, de a beskatulyázás rosszindulatú és cseppet sem intelligens.

Jómagam is ikrek nő/lány vagyok. Ami totál igaz rám, az a kettősség. Kvázi két személyiséggel élek, ami ugyan megmagyarázza néha a szeszélyes hangulatingadozásokat, de mentségként nem hozható fel. Nem is hozom. Életem nagy feladata, hogy megtaláljam a "két arcom" közötti harmóniát.

Amit még sok helyen olvasok erről a jegyről, az az, hogy kíváncsi. Ez is igaz rám. Persze nem a mások magánéletében való vájkálással élem ezt ki, hanem tanulással. Ilyen is van.

Az említett negatív tulajdonságokat nem érzem magamban, bár képmutatás lenne állítani, hogy egyszer-egyszer nem fordultak elő. Az ember hibázik.

Hűség: ha együtt vagyok valakivel, van bennem annyi tisztelet, hogy nem csalom meg. Pletykálni alantas és időigényes. Locsogni nem szoktam, csak írásban. Depresszió? Előfordul, de hozzáállás kérdése. Nem őszinte? Néha bántóan őszinte és egyenes vagyok. A szex: minden egészséges ember létigénye.

2016. dec. 8. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!