Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Vízöntő jegy szülöttjeként...

A Vízöntő jegy szülöttjeként milyen munkát végzel?

Figyelt kérdés
Alkalmazott vagy vagy szabadúszó?
2016. szept. 9. 23:31
 1/9 Hoherka válasza:
alkalmazott, miért ?
2016. szept. 10. 03:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Fodrász,
2016. szept. 10. 06:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Igazi Vízöntőnek érzem magam. Mérnök vagyok de nem alkalmazott. Egyrészt a szülői házhoz tartozó földekből van bevételem. Persze nem mondtam búcsút a hobbimnak és tanult szakmámnak a villamosságnak, mert otthon a nagy szabadságomban két találmányom is született, pontosabban csak másfél mert a második az közös munka volt. Csak olyan tevékenység/befektetés érdekel ami biztosítja számomra a levegőnél is fontosabb feltételt, a szabadságot. Például most tervezek kb. egy hektáron szarvasgomba termő erdőkertet kialakítani. Szinte el sem tudnám képzelni az életem úgy hogy az év minden napja ne legyen szabad és ne azt csináljak amit én akarok. A hozzátartozóim is imádnak emiatt mert nekik is előnyös az hogy sokat vagyok velük. Ha nem érzem a szabadságot és korlátozatlanságot akkor nem tudok alkotni, teremteni.

48/F

2016. szept. 10. 06:52
 4/9 anonim ***** válasza:
vendéglátós vállalkozó
2016. szept. 10. 08:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Vízvezeték szerelő
2016. szept. 10. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:
3 Vízöntő mind alkalmazott a környezetemben. És akkor mi van?
2016. szept. 10. 09:30
 7/9 A kérdező kommentje:
A rájuk jellemző szabadságigény miatt kérdeztem.
2016. szept. 10. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Vagyis nem hiszed el, hogy jellemző rájuk a szabadságigény, és most ki akarod nyomozni, hogy mi az igazság? Hát, itt nem lesz reprezentatív mennyiségű válasz, az biztos. :)

Mindenki szereti a szabadságot, nem csak a Vízöntők.

De van, akinek az maga a szabadság, ha biztonságban érezheti magát, vagyis alkalmazotti munkakörben dolgozhat, azon belül is olyanban, amelyik meglehetős kötöttségeket jelent. Ismerek ilyet. És Vízöntő! Hallani se akar róla, hogy szabadúszó legyen, mert így lehet igazán szabad, ha nem kell izgulnia egy csomó dolog miatt, ami miatt szabadúszóként izgulhatna (lesz-e elég munka a következő hónapban, stb.). Vagyis abból, hogy valaki szabadúszó-e vagy alkalmazott, nem következik, hogy valóban szereti-e a szabadságot. Hiszen a szabadságot mindenki máshogyan definiálja magának.

2016. szept. 10. 10:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Jó, akkor lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést.
2016. szept. 10. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!