Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Másra is jellemző az aszcendense?

Másra is jellemző az aszcendense?

Figyelt kérdés

Vízöntő vagyok szűz aszcendenssel. Elég furcsa párosítás ami a viselkedésemben is meglátszik. De talán az aszcendensem jobban jellemez. Nem szeretek hibázni,pontos vagyok(olyannyira ha megbeszélek valakivel egy időpontot mondjuk 7 óra akkor gyakorlatilag pontban 7-kor ott vagyok vagy picit előtte :D ). Nehezen mutatom ki az érzelmeim pedig vannak mély érzelmeim is,de ebből a külvilág szinte semmit nem észlel. Naponta 3-szor mosok fogat meg 2-szer fürdök,tehát tisztaságmániás vagyok. És nagyon tudok görcsölni meg szorongani ha valami nincs rendben,tehát azt a szót hogy lazaság nem nagyon ismerem. :D

Az lenne a kérdésem hogy másnak is bejött az aszcendense?

2016. aug. 9. 07:51
 1/7 piriiiii ***** válasza:

Miért furcsa párosítás?

Igen, rám is jellemzőbb az aszcendensem. Pontosabban azt mondanám, hogy a napjegyem (bak) néhány jellege nagyon erősen megmutatkozik, viszont az aszcendensemben (skorpió) minden jellemző, de inkább közepes erővel. Valahogy utóbbit "közelebb állónak" érzem. De egyébként is, eleve az aszcendens az, ami az ember személyiségében leginkább megmutatkozik. Szóval, ez nem olyan meglepő. :)

2016. aug. 9. 08:37
 2/7 anonim válasza:
100%
Én is vízöntő vagyok, szintén szűz aszcendenssel. A pontosság rám is igaz, viszont én rettentő laza tudok lenni. Szerintem nem csak ez határozza meg az embert, én jobban öntöm a vizet :)
2016. aug. 9. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Abszolut jellemzo. En par napja jartam utana, skorpio aszcendensem van, es mindig id elveteg voltam, szeretek a dolgok melyere asni, es minden mas ami jellemzo a skorpiora bennem is megvan. Nagyon meglepodtem, hogy ez igy van, nem a tulajdonsagaim kiatt, hanem mert mindig ereztem hogy kicsit tobb vagyok egyszeruen a horoszkopomnal. :)
2016. aug. 9. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam a holdjegy dominál, ami Skorpió.
2016. aug. 9. 22:56
 5/7 anonim válasza:

Én Bak vagyok Vízöntő aszcendensel. Furcsa, mert nem tudom teljesen eldönteni, hogy melyik jellemző rám. Ahogy én érzékelem inkább a napjegy az nálam, de lehet hogy más érzékeli/érzékelné a Vízöntőt is.

Alapvetően, szabály és hagyomány kedvelő vagyok, meg türelmes. Magatartásom másokkal szemben nagyon visszafogott, sőt gátlásos és én is nehezen lazitok. Plusz nehezen változok/változtatok dolgokon. Vannak kis "mániáim" amikhez ragaszkodom. Ezek Bak vonások inkább. Az anyagiasságra és a karrier épitésre, ambicióra vagy a törtetésre vonatkozó Bak szereotípiák viszont egyáltalán nem igazak rám. Nem érdekel túlzottan a pénz, a karrier és törtető meg pláne nem vagyok...

Van egy másik oldalam is, ami lehet a Vízöntő. Bár ezt én nem tudom megítélni, mert nem ismerek se Vízöntő napjegyű se aszcendensű embert személyesen. Mivel kedves Kérdező Vízöntő, talán megtudja majd ítélni, hogy amit írok Vízöntős-e.

Úgy tudom a Vízöntők is hajlamosak lehetnek a begubózásra és sok közöttük a művészalkat. :) Ez igaz rám is. Valamint a Bak napjegyem ellenére - ami furcsamód emberkerülővé tesz - mégis nagy emberszeretet van bennem. Vagyis inkább ezt világszeretetnek lehetne nevezni... Sőt lélekben, gondolatokban lázadó hajlamom is van. Vonzódom a forradalmárokhoz és az újítókhoz. Nagyon sokszor más véleményen vagyok mint a többiek, mert másképp nézem a dolgokat. Ezért van, hogy összetűzésbe keveredek másokkal. De ez mind csak a belsőmben van, gondolom és érzem ezeket, illetve írásban "jön elő" , mert az önbizalmam nagyon kevés. A sarokba bújok és a legtöbben merevnek, arrogánsnak és szomorúnak látnak kívülről.

Bocsánat, hogy ennyit írtam magamról!!! A lényeg talán csak annyi, hogy én úgy vettem észre, hogy a napjegyem jellemzői szembetűnőbbek lehetnek.

Amúgy több bolygó állás is fontos! Úgy tudom, hogy legalább három jegy van mindenkinél ami domináns és nem feltétlenül a Holdjegy tartozik ide még. Nekem azt mondták többen is, hogy az én horoszkópomban még a Skorpió és a Halak hatás az erős...

De befejezem a kisregényt! Mégegyszer elnézést az ömlengésért és remélem azért lehet találni benne hasznos, értelmes mondatot! :)

21/L

2016. aug. 10. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is Vízöntő vagyok, Szűz aszcendenssel. Néha vannak olyan dolgaim, hogy hoppá, kicsit össze kell rendeznem a dolgokat, néha meg parázok bizonyos dolgoktól. A Vízöntő énem pont az ellenkezőjét csinálja, elég szétszórt vagyok és mindent elbagatellizálok, halogatok. Elemezni szoktam a dolgokat, mint egy Szűz, de egy felhőben ülve, mint egy Vízöntő. Szóval elég vegyes :-)
2016. aug. 17. 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Egyébként pontosan olyan vagyok mint te, csak a rendrakás nem megy.

2016. aug. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!