Van itt olyan bak jegyű, akire nem annyira jellemző a negativitás, a pesszimizmus, meg stb előnytelen tulajdonság, amit hozzánk köt az asztrológia?
22/L
Rám egyáltalán nem igaz ez a jellemző :) Sokszor úgy érzem amikor a bak jegy tulajdonságairól olvasok mintha az nem is én lennék! En pozitív nyitott ember vagyok aki egy álomvilágban él es csakis az emberek jo oldalát latja :)
Első válaszoló:
vagy nem vagy bak, vagy még nem jöttek ki rajtad ezek a tulajdonságok.
Az idő előrehaladása mindent megszilárdít. A bak-jegy egyébként teljesen az anyagé és teljesen az anyaghoz van kötve. (=az anyagra irányul)
Ez mit jelent, hogy a bak jegy "teljesen az anyagé, illetve az anyagra irányul? "
én egyébként rohadtul nem szeretek bak lenni :( minden igaz rám. A párom ízig vérig nyilas (aszcendense is nyilas) És bár szeretem, nehezemre esik sokszor elviselni, mert tök különbözőek vagyunk. Minél jobban próbálnám levetkőzni azt, ami vagyok és lazább, pozitívabb lenni, annál rosszabb a közérzetem.... pedig amúgy tök vonz engem a nyilasom személyisége, mégse tudok vele túlságosan azonosulni és sokszor inkább teher....
Szia :)
Bak vagyok ikrek aszcendensel.A két legellentétesebb jegy.Az ikrekre sokkal jobban hasonlitok.Nekem néha eléggé rosszul esik,hogy a bakok az aszrológiában ilyenek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!