Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán - nyilas kapcsolat?

Oroszlán - nyilas kapcsolat?

Figyelt kérdés
Milyen lehet egy oroszlán és egy nyilas baráti kapcsolata?

2016. aug. 5. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Ha a nyilas eléggé állatbarát, akkor elég jó, mert a nagymacskát biztos nem fogják zavarni a gazdi hungarista eszméi.
2016. aug. 5. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Attól függ, ha a nyilas le akarja vadászni az oroszlánt, akkor egy kölcsönös ellenszenv fog kialakulni köztük.
2016. aug. 5. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Mindkettejüknek engedniük kell, de jó esélyekkel indulnak. Ha az oroszlán nem akarja magához láncolni a nyilast, és hagy neki szabad teret, egyszóval hosszú pórázon hagyja, a nyilas pedig kevesebbet köszörüli az oroszlánon a nyelvét, mint ahogy a természete diktálja (főleg kinézet és pénzügyek terén finoman bánik a kritikával (de azért ne hallgasson vagy hazudjon, csak válogassa meg a szavait)), és néhanap elejt pár bókot, vagyis kb. mindig, mikor a legkisebb mértékben is meg lehet dicsérni az oroszlánt - vagy legalább igyekszik, tán még egy félmosoly is számít, és nem akarja leigázni, irányítani, uralkodni rajta, akkor igen, működni fog. Enélkül is, de úgy döcögősebb... A nyilasokban az oroszlán pont az nem szereti, mint amit a szüzekben, de egy nyilassal mégis százszor jobban kijönnek. Mindketten a tűz jegyet képviselik, hasonló a mentalitásuk, hamar megtalálják a hangot azonos és ellenkező neműek esetében is. Az oroszlán büszke, de nem csak magára, a barátaira is szeret büszke lenni, márpedig mindkét jegy képviselői közt sok a művészetekre hajlamos egyén (persze kivétel erősíti a szabályt) és az oroszlán imádja hallgatni a nyilast a világnézetéről, ötleteiről, akár csak úgy, mert szórakoztatja, és mert nahyra tartja a nyilas bizonyos meglátásait. A nyilas pedig szívesen osztja meg világnézetét, ötleteit bárkivel, de az okos és jó ízlésű, nemes oroszlán elismerése vagy akár csak hogy felkelti az érdeklődését, mindennél többet ér számára.

Ha többre vagy kíváncsi, akkor astronet vagy aszrológus felkeresése segíthet, vagy akár kérdezz meg oroszlánokat és nyilasokat erről, főleg ha ismersz ilyen párokat, barátokat.

22/n/oroszlán

2016. aug. 5. 14:27
 4/8 anonim válasza:
78%
Nyilas nő vagyok és sokáig barátságom volt egy oroszlán nővel, de engem rendkívűl idegesített a lány minden tekintetben.
2016. aug. 5. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, nyilas no vagyok oroszlan pasival, eletem legjobban kapcsolata, a nagy szereleim is oroszlanok voltak, total osszhang:-)))
2016. aug. 7. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Oroszlán vagyok, nyilasok nagy kedvenceim a csillagjegyek közül.

Öcsém is nyilas és nagyon bírom.

2016. aug. 8. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nyilas nő és oroszlán férfi között nagyon romantikus igaz szerelem alakulhat ki. Én nagyon szeretem az oroszlánokat,és olyanokat szemeltem ki mindig.

Minden klassz.

2016. aug. 9. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Az Oroszlán pasi sokszor a Nyilas nőben találja meg azt a tüzet, amire szüksége van és a kellő empátiát és türelmet is hozzá, mert az nagyon kell.

Nyilasként sok Oroszlán pasi jóbarátom van évek óta, megvan nagyon az egyetértés. Egy valamit nehezen viselek nála, a lekezelő hangvételt és beszédstílust, megértés és segítés helyett, de ha ilyen van, helyre szoktam pakolni két-három szóval, amiről csak mi ketten tudunk és azt már érti.

2016. aug. 9. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!