Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A ti Halak csillagjegyű...

A ti Halak csillagjegyű ismerőseitekre jellemzőek ezek a tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Több ismerősömnek Halak a csillagjegye és nagyon jellemzőek rájuk ezek a tulajdonságok, amiket a Halak csillagjegyről írnak és arra vagyok kíváncsi, hogy akinek van olyan ismerőse, akiről tudja hogy jelen van benne a Halak (akár csillagjegy, aszcendens, holdjegy, vénusz stb.) arra is jellemzőek-e ezek a tulajdonságok.

Ilyen egyik tulajdonság a panaszkodás, önsajnáltatás. Pl. Ha történik vele valami váratlan, ami neki nem tetszik, rosszul esik neki, akkor szükségét érzi annak, hogy kipanaszkodja magát, akár több embernek is.

Ami még nagyon jellemző az a változékonyság. Pl. Egyik barátja elhívja magához a hétvégére. Ő nem mond nemet, elfogadja a meghívást, de a hétvége előtt 1-2 nappal meggondolja magát, lemondja a találkozót különböző okok miatt. Vagy erre még példa talán a véleményváltoztatás.

Ha valami olyat mondasz, amivel eléggé megbántod, megsérted, akkor szűkszavúvá válik, távolságtartó lesz, nem szívesen beszél veled.

A tettei néha ellent mondanak a szavainak. Pl. van egy osztálytársa vagy kollégája, akiről panaszkodik neked, hogy idegesíti a viselkedése meg múltkor olyat mondott, ami neki rosszul esett, de pár nap vagy hét múlva már jót nevetgél ennek a személnyek a társaságában.

Saját álomvilág teremtése, beleérző képesség. Pl. Elkezd játszani egy online játékkal, ami nagyon tetszik neki, egy nap többször is játszik vele és annyira beleéli magát, hogy szinte már azt a játék világot hiszi valósnak.

Nagyon tud szeretni, rajongani valamiért/valakiért.

Árral sodródás. Gyakran éli úgy a mindennapjait, hogy: "Hát nem tudom, majd lesz valahogy."

Jellemző szemére a "vizesség". Gyakran olyan hatást kelt a szeme, mintha pár perce sírta volna tele a párnáját. Ugyanakkor némi kis rafináltságot, ravaszságot is tükröz a tekintete.

Ragaszkodó, de mindig több ember veszi körül, sok emherrel chatel, beszélget, nagy a baráti köre és bizalmasainak száma, pedig első látásra talán épp az ellenkezőjét feltételeznénk.

Késés. Elő fordul, hogy késik az órákról, munkahelyről, megbeszélt találkozóról.

Jó a nyelvérzéke, legalább egy idegen nyelvet egészen jól beszél.

Állatbarát.

Hát ennyi jutott eszembe.

Előre is köszi a válaszokat :)

2016. júl. 31. 10:15
1 2
 11/15 anonim válasza:

Szia! Nekem Halak a horoszkópom.

1. Igazából, nekem nagyon rosszul esik, ha valaki nem veszi észre, hogy bajom van. Viszont ha mégis megkérdezik, gyakran hozom a "nőt" és mondom, hogy nincs semmi baj. Van amikor, kijön rajtam, de akkor se mondom el az egész dolgot, csak részleteket. Ezt vehetjük igaznak.

2. A változékonyság az egy jó nagy pipa (sajnos). Bár ez szerintem a víz változékonysága miatt van, és a legtöbb Halak-ra igaz.

3. Igen, gyakran szórakozom azzal, hogy ha megbántanak 10-15 percig nem szólok az illetőhöz, némasággal "büntetem". De mivel nem vagyok, nem tudok haragtartó lenni, ez csak ilyen rövid idő.

4. Az elmúlt 1-2 hónapban vettem észre magamon ezt. Van egy volt osztálytársam, állandóan kibeszéltük másokkal. Majd elmentünk táborba, ott volt ez a lány is és rohadt jól elvoltam vele. Mondjuk tábor közben is ki lett beszélve, szóval ja..

5. Pl telefonos játékokra kb 1 nap alatt ráfüggök. Igaz, csak kb 1.5-2 hétig tart a "függőségem". Mondjuk ez mindennel így van. Kedvet kapok az olvasáshoz, 1 hónapig nem lehet kiszedni a könyvekből, majd utána rájuk se tudok nézni. Volt már ilyenem, süti sütéssel, varrással, hímzéssel stb..

6.Imádok rajongani dolgokért. Csak az a baj, hogy ezek általában olyan dolgok, amiket nem nagyon ismernek mások, szóval nem tudom kibeszélni magamból.

7. Az árral sodródásra még nem nagyon volt példa, mindig tudom mi a következő lépés.

8. Gyakran nézek ki úgy, mint aki 1 órát sírt, de csak azért, mert sokat ásítozok, és nagyon durván könnyezik tőle a szemem. :D

9. Ragaszkodónak, nagyon az vagyok, de nincs sok barátom. Hetente max 6 emberrel beszélek.

10. Soha nem kések sehonnan, ez egyáltalán nem jellemző.

11. Jó a nyelvérzékem. 3 nyelven beszélek folyékonyan.

12. Állatbarát...hmm. Azt hiszem nem vagyok az. A kutyákat nagyon szeretem, a macskákat elviselem és kb ennyi.

Írtátok válaszban a függőségeket. Na hát nálam ezek egyelőre nem jelentkeztek, bár szívese füveznék.

És írtátok még a sz@rkeverőséget. Bármennyire is fáj kimondanom, de igaz :( . Néha úgy megkutyulom a dolgokat, hogy az valami hihetetlen. :/

2016. aug. 19. 23:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Huu köszi, hogy fáradoztál ezzel. :)

De ahogy elnézem elég sok minden igaz volt rád :)

2016. aug. 20. 07:31
 13/15 anonim válasza:

Ez nem közvetlenül tartozik a kérdésedhez, de talán még annyit megemlítenék, hogy a Halak jegyű nők a horoszkóp alapján nem tudnak bánni a pénzzel. Ellenben én azt vettem észre, hogy nagyon sok halak jegyű nő gazdasági-, pénzzel kapcsolatos munkakörökben dolgozik.

Volt egy kollégám (férfi) ő például mentőzött. Tehát a segítségnyújtás is jellemzőek a halak jegyű emberekre.

2016. szept. 7. 08:35
 14/15 anonim válasza:

Én is halak vagyok.

Azt vettem észre még, hogy gyakran isznak de mindig csak keveset.

A mértéktartás való igaz, nem kenyerünk. A rajongás szelleme speciel nem vonatkozik rám, sőt, nagyon hamar megunok egyes dolgokat.

2016. okt. 18. 19:56
 15/15 anonim válasza:
Nem mai a téma de nagyon sok igazság van benne amiket leírtak itt. Én oroszlán vagyok sajnos a rokonságban a halak jegy dominál.Egy darabig tűrtem, de nagyon álomvilágban élnek. Nem igazán tudok velük azonosulni.
2023. aug. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!