Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió lányhoz Skorpió fiú...

Skorpió lányhoz Skorpió fiú vagy Rák fiú illik jobban?

Figyelt kérdés

2016. júl. 17. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
ezeknek a világon semmi jelentősége nincs.
2016. júl. 17. 15:52
 2/9 anonim válasza:
46%
Nem a csillagjegy határozza meg hogy milyen lesz a kapcsolat illetve hogy milyen lesz a szex
2016. júl. 17. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

Rák.

[link]

2016. júl. 17. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
A horoszkóp egy hülyeség, azért van kitalálva, hogy a sok hülye (jó, kedvesebb leszek, hiszékeny) ember megvegye és ebből lesz nekik pénzük. Az ég világon semmi köze a valósághoz, így ennek a kérdésnek sincs értelme. Nyugodtan pontozz le és bizonyítsd be, hogy fáj az igazság.
2016. júl. 17. 17:23
 5/9 A kérdező kommentje:
most azert mert megkerdeztem nekik mibol lenne penzuk? :D nem pontozlak le, mivel el a te velemenyed es tiszteletben tartom. masreszt en sem kajalom be azt az egesz horoszkopos mizeriat, csak van 1-2 dolog, amire azt mondom, hogy van benne valami.
2016. júl. 17. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Kedves kérdező. Az egész horoszkópos dolog úgy van kitalálva, hogy "legyen benne valami". Pontosabban, hogy mindenkinek legyen benne valami, és bármikor az emberek nagyobb részére ráhúzható legyen. Sajnálom, de ez az igazság. Tanulni kell, olvasni, művelődni, fejlődni, tudományos érdeklődést mutatni. Egy idő után te fogod meglátni, hogy így van, de csak akkor ha nem csak ülsz a langyos vízben és szemléled magad körül a világot hanem aktívan részt veszel benne! ;) Sokan pl. elfogadják isten létezését, feltétel nélkül... ahelyett, hogy nyitnának a világra a tudományokra. Persze hinni valamiben mindig kényelmesebb! ;) Sok sikert a jövődhöz!
2016. júl. 19. 08:43
 7/9 anonim válasza:
53%
Én mint skorpió fiú kerülném a skorpió lányokat, mint ördög a tömjént.
2016. júl. 23. 07:43
 8/9 Tom Benko ***** válasza:
Van benne valami? [link]
2016. júl. 24. 00:33
 9/9 cucusropi ***** válasza:

Ha nem zavarja, hogy hátrafele megy, akkor a rák.

De ha igen, akkor a skorpió.

Én mondjuk nem szólnék bele ezeknek az ízeltlábúak életébe, szerintem nekik kéne eldönteni.

Arról nem is beszélve, hogy szegény rák fiút kiszeded vízből, hát minden baja lesz és akkor még ezt tetézni azzal, hogy a skorpió esetleg megcsípi.

2017. máj. 8. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!