Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió nőként mennyi esélyem...

Skorpió nőként mennyi esélyem van egy Skorpió férfinál?

Figyelt kérdés

2016. júl. 12. 12:04
 1/7 anonim válasza:
7%
Én is skorpió vagyok. Nekem teccel ;)
2016. júl. 12. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Elég jó. Mindig előny, ha azonos fajbeli élőlénnyel akarsz kavarni. Egy csomó skorpió embereknél próbálkozik, aztán csodálkozik, hogy miért kudarc a vége.
2016. júl. 12. 13:06
 3/7 anonim válasza:
51%
Ez most halál komoly?
2016. júl. 12. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
5%

Szerelem

Hatalmas, életre szóló, szenvedélyes szerelem alakulhat ki közöttük. Mindketten végletesek, teljesen átadják magukat az érzéseiknek. Nincs előttük tabu, nincs hazugság, csak a mélységes ragaszkodás és határtalan rajongás. Úgy érzik, egymásnak születtek, és készek az életüket áldozni a másikért. Kapcsolatuknak nagyon erős szexuális töltése van, a testi szerelemben sem ismernek határokat. Végtelenül féltékenyek egymásra, pedig nincsen miért. Nagyon hűségesek egymáshoz, ha ösztönük egyszer-egyszer másfelé vezérelné őket, érzéseik mindig megálljt parancsolnak. Nem igazán társasági emberek, szeretnek kettesben lenni, eldugott helyeken találkozni, saját, külön világot kialakítani, titkos találkahelyeket keresni, a mi csak az övék. Csinálhatnak bármit, a külvilágnak szerintük semmi közük nincs hozzá, sok-sok titok övezi kapcsolatukat, melyekről egy szót sem szólnak másoknak. Egymás nélkül nem szívesen mennek sehová, nehezen bírják a másik nélkül.

Szex

Két Skorpió szexuális élete olyan, mintha két éhező állatot engednének össze. Bármennyi idő telhet el, mindig szenvedélyes és izgalmas lesz testi szerelmük, kezdeményezésben nem lesz hiány.

Barátság

Két Skorpió nagyon hamar összebarátkozik egymással. Érzik egymáson az erőt, amelyet mindegyikük sugároz magából, és nagyon hamar találnak közös témát. Egyikük sem szereti a felszínes, külsőséges dolgokat, szeretnek a dolgok mélyére nézni, a csillogás mögötti hátteret kifürkészni. Őket nem lehet becsapni, sőt ők azok, akik képesek bárkit manipulálni. Nagyon szorossá válhat a kapcsolatuk, ők azok, akik egy barátnak mindent odaadnak, és mindent várnak cserébe. A Skorpió az a jegy, aki csak nagyon nehezen és nagyon keveseket enged magához közel, de akkor képes bármit megtenni a másikért. Ha két Skorpió barát lesz, akkor abból örökké szóló barátság lesz. Hacsak nem történik valami olyan dolog, ami egymás ellen fordítja őket, mert akkor esküdt ellenségei lesznek egymásnak. A Skorpió hajlamos a bosszúállásra.

Tanács

Vigyázni kell, hogy ne alakuljanak ki kettejük közt hatalmi harcok. Ugyanis mindketten domináns típusok, szeretnek irányítani.

2016. júl. 13. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudni kellene hogy mi az aszcendensetek, ha az is azonos akkor az problémás!
2016. júl. 16. 22:47
 6/7 A kérdező kommentje:
miert? amugy nem hinnem, hogy azonos lenne. nekem kos, az ovet nem tudom :)
2016. júl. 16. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha mind a ketten hisztek az ilyen baromságokban, akkor elég sok. Ha viszont a kedves férfi ezt egy ökörségnek tartja, akkor nem sok.
2016. júl. 18. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!