Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a tapasztalotok/véleményete...

Mi a tapasztalotok/véleményetek a nyilasokról?

Figyelt kérdés

Ha van tapasztalatod/véleményed a nyilasokról várom kommentbe.

Ha nyilas vagy, ird le mi igaz rád az általános leírásból, illetve milyen csillagjegyekkel jössz ki a legjobban, melyekkel nem olyan jól.

Nyilas nő vagyok, jól kijövök hosszútávon a januári bak nőkkel, a novemberi nyilas férfiakkal, és a februári halak férfiakkal.

2016. júl. 10. 20:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyilas nők igénylik a visszajelzést, ami a szerelmet és az érzelmeket illeti. Ilyen férfit kellene találni igazán. A Bak férfiakkal jól megértem magam, de sokszor ridegek.
2016. júl. 11. 16:59
 12/14 anonim ***** válasza:
46%

"Ma már nincsenek nyilasok az életemben, csak elvétve. Én a természetemből adódóan eléggé flegma, arogáns vagyok, és néha hangulatember. Nem szeretek arra koncentrálni, hogy nehogy mondjak valamit, amivel megbántom a nyilast, aki erre azonnal ugrik, besérül. "

Hát ezt a hülyeséget! :D

Aki ezt írta, nem ismeri igazán a nyilasokat! Inkább magából indult ki, ő maga sértődékeny, és ezt látja másban...

Egy nyilas az ki tud bukni elég hamar, ha túl sokáig logikátlankodnak vagy értetlenkednek körötte, és akkor beolvas, simán megmondja, amit gondol. Ez azonban sem nem sértődés, sem nem idegesség. Pusztán csak a további időhúzás elkerülése végett akar "rendet tenni", aztán már felejti is el az egész sztorit, ha megy minden rendben. Szóval nem játssza a sértődötted, nem haragszik, teljesen békés. Miközben a társai még másnap is ezen rágcsálódnak magukban...

2016. júl. 13. 11:14
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
utolsonak van igaza, teljesen.
2016. júl. 13. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Tapasztalataim alapján, a Nyilas nőknek nagy az önbizalmuk, határozottak, talpraesettek. Viszont ingadozó a hangulatuk, és néha lobbanékonyak. De összeségében szerintem nagyon szerethető egyéniségek. Nyilas férfit keveset ismerek, velük nincs tapasztalatom.
2016. júl. 20. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!