Vettem egy nyilasnak egy könyvet ami csak a nyilasokrol szol ajandekul szerintetek ez jo?
Figyelt kérdés
Nem nagyon ismerem ki magamat a horoszkopban azert kerdezem..köszi a valaszokat2011. dec. 10. 20:22
1/9 anonim válasza:
hát ha akinek vetted érdeklődik ilyen téren, akkor csak jó lehet! ;)
2/9 A kérdező kommentje:
imadja az asztrologiat ! csak apa szerint ez hülyeseg...es most felek,hogy tenyleg az e.remelem örülni fog neki
2011. dec. 10. 20:27
3/9 anonim válasza:
Ne félj:) Mivel imádja az asztrológiát így biztos szuper ajándék lesz számára:) Még ha nem is hinne benne akkor is szép ajándék, mert ez mindenkiben van. Max jól mutatt a polcon:) Semmi baj nincs:)
4/9 anonim válasza:
Nyilasnak? Úgy érted, hogy nyilaskeresztesnek?
5/9 Peruccsia válasza:
Mit fogsz te kapni a zsidóktól! :)
6/9 anonim válasza:
Én nyilas vagyok és hát mivel magamat elég jól ismerem, jobban örülnék, ha inkább egy másik jegyről szólna a könyv, mondjuk a szívszerelmem csillagjegyéről. :-)
Na azért biztos fog neki örülni, mi nyilasok nem szoktuk az ajándéklónak a fogát nézni, szóval az a lényeg, hogy gondoltál rá. Barátkozzál vele sokat, az nagyobb ajándék, mint bármi.
7/9 anonim válasza:
Biztos örülni fog neki.
Amúgy mi a könyv címe? (mert én is nyilas vagyok, lehet beszerzek egyet :D)
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsonak= Nem Magyarorszagon vettem a könyvet es nem magyarul :D de a cime magyarul : NYILASOK az irojat meg nem tudom mert mar oda adtam a könyvet csak annyit tudok,hogy europa legnagyobb asztrologusa irta :D
2011. dec. 20. 22:05
9/9 anonim válasza:
Ohh, köszi.
Ha véletlen meg az magyarul (vagy legalább az írót tudod) írhatnál.
Örült a barátnőd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!