Rák férfi miért ilyen lassú kezdetben?
Ide azzal a férfival!
Nekem nem lenne baj :D
Pont, hogy az ilyeneket keresném :)))
Kivárom inkább:D
Á nem adom!:D nekem sincs baj vele csak érdekelt:)
Attól valaki horoszkop banya h gyakorin feltesz egy kérdést? Nyilvan nem a csillagok jóslatára várok h mit mondanak mit kezdjek a kapcsolattal es nem ezeknek elek, feltettem egy kerdest mert ugy volt kedvem es ennyi:D
Az első hozzászólás nagyon jó :) Már-már annyira kiforrott ,hogy nem is egyszerű megállapítani,hogy vicc vagy komoly :)
Egyébként amit írsz még ennyi idő alatt nem lehet kikövetkeztetni,hogy miről szól. De biztos,hogy nem a rák jegy a lényeges benne. Ti. a férfiaknál van egy ilyen trükk, hogy ha úgy nyomul a lányra,hogy látszatra úgy tűnik,hogy nem is igazán akar semmit, visszafogott, megfontolt, stb. -persze néha azért oda oda szúr egy kis nyomulást is- aztán az eredménye pont az lesz,amit te is produkálsz. Még jobban fog érdekelni. Ez ilyen ami nem lehet az enyém,mindig az kell dolog. A nők nagyrésze simán bemanipulálható ezzel. Szerintem ez van a háttérben.
Vagy ha elolvasod az illető kelta fa horoszkópját,nagy valószínűséggel fenyőfa típusú lesz akik pedig megfontoltak, magasztosak és kulturáltak. Ezzel a magatartással az idegen tekintetek elől akarja elrejteni belső világát, érzéseit. Szívét meghódítanod nem lesz egyszerű dolog, ám ha egyszer már választott, az örökre szól.
De csak zavar/csak működik a taktika,ha még kérdést is írtál ide,nem? :)
Viszont ha véletlenül tényleg nagyon bizonytalan könnyen visszájára fordulhat az,hogy nem adsz kellő visszajelzést. Ilyenkor simán lejátszódhat benne az is,hogy valami probléma van vele és azért nem reagálsz.
Általában a lelki problémás embereket érdekli a pszichológia. De lehet hogy csak nem passzol teljesen az aszcendensetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!