Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak és Skorpió csillagjegy...

Halak és Skorpió csillagjegy mennyire illik össze?

Figyelt kérdés

2016. máj. 18. 22:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt én is tapasztaltam, hogy kihasználós sajnos :/

Rengetegszer azért nem hazudozik, de előfordult már.

2016. jún. 2. 18:39
 12/15 anonim válasza:
87%
Mi a párommal nagyon szeretjük egymást 6 és fél éve. Ettől függetlenül szerintem nem a csillagjegyek döntik el hogy egy párkapcsolat milyen. Viták mindenhol vannak,azokat meg kell beszélni.
2016. jún. 4. 03:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Én skorpió vagyok,de nem nagyon volt halak ismerősöm,érzelmileg instabilak nekem.Pár hónapig volt 1 halak barátnőm,aki folyton velem osztotta meg a hűtlenkedéseit,nagyon hamar meguntam,(abszolút hűséges vagyok)és igen van egyfajta irányításkényszerük...Állítólag egymásnak lettünk teremtve,mert mindkettőnk spirituális lény.Amit tudok magamról,hogy védelmező gyámolító típus vagyok,olyan pasi meg nem kéne akit pátyolgatni kell...Nálam rizikós :D
2016. jún. 9. 08:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Amint lathato a csillagjegyeknek semmi koze es semmi ertelme egymashoz. Ha ez valoban igaz lenne akkor minden halak es minden skorpionak jol kikellene egymassal jonni, de ahogyan lathatod irjak sokan, hogy jol ki is jonnek, valamint irjak azt is, hogx nem es en is azt tapasztalom rokonsagomban, hogy, van 2 volt hazaspar akik a fent emlitett csillagkepben szuletettek es megis elvalltak mert nembirtak msr egymast. Nem ertem emberek, hogyan hibetnek ilyen hulyesegekben. Nem az do ti el valaki szemelyiseget, hogy mikor szuletik, hanem az hogyan no fel hogyan nevelik. Melesleg a horoszkopnak annyi koze van az emberekhez, hogy valaki beleir olyanndolgokat amibe az emberek magukra ismerhetnek es orulhetnek h juj ez tenyleg igaz ram. Eny nyilas vagyok de akarmilyen horoszkopot elolvasok mindet kitudom vetiteni a viselkedesemre. Legkozelebb mi lesz itt? Boszorkanyegetes meg elkezdunk ujra az ilyen hulyesegekbe hinni?
2016. okt. 17. 09:59
 15/15 Tislerics Máté ***** válasza:
18%
Ha a csillagjegyek miatt dobnád az illetőt, akkor csak idő kérdése lenne és szétmennétek. Aki ebben jobban hisz, mint a valodi emberi értékekben az buta. Remélem te nem vagy ilyen. :-)
2016. okt. 17. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!