Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő a párom, azt mondja...

Vízöntő a párom, azt mondja kicsit több függetlenséget akar. Hogy érjem el azt hogy velem akarjon lenni és ne vágyjon a haverokra?

Figyelt kérdés
jó elsőnek hülye kérdés, egyébként én is vízöntő vagyok de érdekelne olyan praktika amitől nem vágyik annyira a haverjai társaságára..nekem rosszul esik hogy otthon hagy:S mert h egy férfi társaság egyiknek sincs ott a nője.. más kapcsolatba egy idő után nem törődnek ennyit a barátokkal.. mi az amitől otthagyná őket?:(
2016. máj. 9. 15:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy dolgozok hétközben? Általában mindenki dolgozik hétközben, attól még délután, este összefutnak a párok és egymásnál alszanak, aztán később össze is költöznek, mert rájönnek, hogy így olcsóbb a rezsi. Hány évesek vagytok? Azt sem értem, hogy sportol a pasid, oké sportoljon, edzés után meg randizzatok. Mennyi ideje vagytok együtt? Ez is sokat számít. Bár ezekkel a feltételekkel, kapcsolat elején is szakítanék, mert már ebben a korai időszakban is gáz, ha csak kéthetente vagytok együtt, sőt ilyenkor szokták leginkább igényelni a párok egymás társaságát. Nem gondolja komolyan a barátod, de lehet, hogy te sem kérdező. Nem viselkedtek felnőttként.
2016. máj. 9. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!