Vízöntő a párom, azt mondja kicsit több
függetlenséget akar. Hogy érjem el azt hogy velem akarjon
lenni és ne vágyjon a haverokra?
Vízöntőként megérthetnéd a függetlenségre való vágyát, de egyébként bármilyen jegyben is született valaki, csak azt tudom tanácsolni, hogy engedni kell a pasikat a haverjaikkal lógni, te is találkozhatsz addig a barátnőiddel. A megcsalások nagy többsége nem a kocsmában kezdődik, sokkal inkább munkahelyen pl., úgyhogy nem kell aggódni és ne sajátítsd ki magadnak a másikat, ettől a legtöbb ember menekül. Esetleg néha próbálj te is vele menni, ha lehet, de ne mindig, barátokra szükség van, ne akard elmarni a haverokat mellőle. Mellesleg én már ezért is szakítanék veled, ha tudnám, hogy ezzel próbálkozol.
2016. máj. 9. 15:15
Elsonek igaza van, ezen kar parazni, a haverok ahogy becsajoznak idovel ugyis el elmaradoznak mar.
Ha minden aldott este veluk log azt megertem ha zavar, de amig heti egy-ket alkalom addig bele kell ferjen.
Te meg talald fel magad, ne csak a fuggelekekent tudj letezni, szervezz programokat te is, baratnokkel, onalloan, stb... vagy amig o nem volt addig te nem csinaltal semmit ?
2016. máj. 9. 15:18
3/11 A kérdező kommentje:
jó de mi hétvégén tudunk találkozni és kb kéthetente találkozik velük hétvégén és en meg haza vagyok küldve ..
a nappal nem érdekel mert én is elmegyek erre arra este meg találkoznánk, na de ő éjszakára megy el...
hát nekem is vannak barátnőim csak sajnos dolgoznak és alig érnek rá meg nekik is van barátjuk.. fiúk könnyebben szabadulnak, a nők nem annyira összetartóbbak én azt figyeltem:/
Párkapcsolatban a szeretet legnagyobb foka, ha biztosítod a párod szabadságát. Semmiképpen nem jó, ha kényszeríted bármire, akár a legkisebb dologra. Ha versenykényszered van, legyél csábítóbb választás számára, mint bármi más!
2016. máj. 9. 15:44
Más kapcsolatban a párok nem akarják kizárni a párjuk barátait a párjuk életéből. Hosszú távon nem működik egy olyan kapcsolat, ahol meghatározzátok egymás baráti körét. Legalább is ahol megmondjátok egymásnak, kivel barátkozzatok. Amit te akarsz, egy önző, és titkon féltékeny vágyból fakad, és sem neked, sem neki nem egészséges. Ha trükközöl, félig, vagy teljesen titkon a háta mögött törekszel arra, hogy elvond őt a barátaitól, akkor el fog hidegülni tőled, és végül el fog hagyni. Amennyiben ezt nem akarod, élj együtt azzal, hogy neki szüksége van a barátaira.
2016. máj. 9. 15:48
Hasonló szituban én is voltam, a barátom vidéken tanult, én pedig Pesten, leegyszerűsítve a dolgot, az ő "hibájából" tudtunk csak hétvégén együtt lenni (ő akart vidékre menni, pestiek vagyunk) és ebben a helyzetben elvártam, hogy a hétvégét 100%-osan együtt tudjuk tölteni, ezt nagyjából ő be is tudta tartani, nem ment haverokkal sehova, de még így is voltak balhék, mert én nagy áldozatnak éreztem a csak hétvégenkénti találkozást is, 20 év felettieknél már több időt kell együtt tölteni egy kapcsolatban, nem tinédzserek voltunk. Szóval a kérdés: ki miatt nem tudtok gyakrabban találkozni? Aki hibás az tegye meg a megfelelő lépéseket. Egyébként nem lennék a helyedben biztos a barátom érzelmeiben ha neki elegendő az ha kéthetente együtt vagytok, nem is nevezném kapcsolatnak, legfeljebb kellemes időtöltésnek. Ha valakinek nem hiányzik minden hétvégén a párja, úgy hogy hétköznap nem tudnak együtt lenni, akkor ott valami nem stimmel. Lehet, hogy hagynám a fenébe a pasit, csak az idődet pazarlod rá.
2016. máj. 9. 15:57
2016. máj. 9. 16:07
Tegyél rá szerelmi kötést, vagy vállald be az análszexet. A jósnőm szerint ez a két legtutibb módszer...
2016. máj. 9. 16:30
9/11 A kérdező kommentje:
De én nem a barátaival van a bajom, hanem hogy éjszaka akar velük lenni a helyettem töltött 2napól...
Na végre valaki érti a problémám:( hát én dolgozok hétközbe, ő meg sportol és nem ér rá.. na ezaz hogy 20felett már ne tomboljanak már ennyire a hormonok hogy buli mindhalálig és ezért inkább beáldozom az időt amit a nőmmel lehetek !! Itt ezen van a hangsúly nem azon hogy a barátaival akar lenni hanem az idő
Nem tudom házasok vagytok e, vagy sem, de biztos hogy ő is olyan komolyan gondolja a kapcsolatot, mint te? Meg nem igazán határozhatod meg, mikortól viselkedik valaki felnőttként. Hiába mondod neki, hogy viselkedjen felnőttként, és ne legyen bulizós, ha ő még éretlen ehhez. Ha ebbe belenyúlkálsz mindenféle trükkel meg praktikával, akkor a célodat nem éred el, viszont maradandóan belepiszkálsz az érési, komolyodási folyamatába, esetlegesen az érzésvilágába is. Minél rejtettebb, és hatékonyabb a trükk, annál csúnyább lehet az eredmény.
2016. máj. 9. 19:55
Kapcsolódó kérdések: