Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas webprogramozó?

Nyilas webprogramozó?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Utóbbi időben eléggé elkezdett érdekelni a webprogramozás, amit nagyon tetszik is, és csinálom. A nyilasra mennyire jellemző ez a munka? Mert attól félek hogy nem lesz kitartásom, noha ezt még lehetetlennek látom, mert nagyon élvezem. Lehet helyem a webprogramozók között, vagy a csillagjegyemből adódóan nem nekem való? Előpre is köszönöm a válaszokat!

20/F

2016. ápr. 13. 08:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A HTML az egy nyelv. Szóval nem mondtam hogy az programozás. Azért emeltem ki mert nyomatékosítani akartam hogy komolyak a szándékaim.
2016. ápr. 13. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:
A HTML-t ma már minden gimis ismeri, ezzel felvágni kb. olyan, mint ha azt mondanám, hogy író akarok lenni. Komolyak a szándékaim, már az összes betűt ismerem.
2016. ápr. 13. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor sorold, mi mindent fogsz megtanulni a HTML után, miket érdemes, mi számít ma korszerűnek. És akkor majd azt tudom mondani, na, komolyak a szándékai, mert legalább azzal tisztában van, hogy mit akar elkezdeni, utánanézett, mibe vág bele.

Mi érdekel jobban, back-end, front-end, mindkettő?

2016. ápr. 13. 15:47
 14/17 A kérdező kommentje:
HTMLt végigvettem amennyire lehetett, a Javascript alapjai is megvannak, most akarok komolyabban a PHP-val foglalkozni.
2016. ápr. 13. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
tökjó vagy
2016. ápr. 13. 16:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy nyilas jó munkaerő szokott lenni akármilyen területen, mert teljesen megbízható. Amit vállal, azt megcsinálja, és nem szokott reklamálni a fizetés vagy egyebek miatt sem.

Inkább csak az a kérdés, hogy valóban érdekli- e a téma, vagy sem. Ha nem érdekli, úgy is a legjobbat hozza, ha vállalja. De jobb, ha valóban érdekli és már-már hobbija a munkája, annál lelkesebb, ennyi. Ezt mindenki maga tudja.

2016. ápr. 13. 17:49
 17/17 anonim válasza:
A kérdésed alapján inkább rák vagy, mint nyilas.
2017. dec. 11. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!