Nyilas webprogramozó?
Sziasztok! Utóbbi időben eléggé elkezdett érdekelni a webprogramozás, amit nagyon tetszik is, és csinálom. A nyilasra mennyire jellemző ez a munka? Mert attól félek hogy nem lesz kitartásom, noha ezt még lehetetlennek látom, mert nagyon élvezem. Lehet helyem a webprogramozók között, vagy a csillagjegyemből adódóan nem nekem való? Előpre is köszönöm a válaszokat!
20/F
A nyilasokra egyáltalán nem jellemző!
Amikor ők valakik voltak, nem volt webprogramozás.
Már van, de hál' Istennek, nyilasok nincsenek!
Ha komolyan felmerült benned, mint INFORMATIKSUBAN ez a kérdés, akkor inkább ne folytasd...
Indoklás: a racionális gondolkodás és az összefüggések átlátásának hiánya.
" Fejből vágom már az összes HTML kódot "
Az még a webprogramozástól nagyon messze van.
A HTML-kódoknál felnevettem. Egy Rák, akinek soha a büdös életben nem lenne türelme és kitartása programozást tanulni, és akinek az egyik legjobb barátja, szintén Rák, a legprofibb szinten, hivatásszerűen csinálja ezt munkaidőben és aztán otthon, munkaidőn kívül is, hobbiként. Hát ennyit számít a csillagjegy.
Amúgy az első szerintem viccelt, de arra, amire ő kért, én tényleg, halál komolyan megkérlek téged. Hagyd abba, keress mást, ha 20 évesen ennyi eszed van.
Valamelyik másik válaszadónak meg, tudtommal létezik nyilas mozgalom a mai napig, és még weblapjuk is van! Vagy legalábbis pár éve még volt. Tehát valószínű webfejlesztőjük is van már, és mivel országos szinten tippre nincsenek százan se, nem hiszem, hogy szükségük van még egyre. Hah!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!