A skorpió lány-rák fiú kapcsolat mennyire tud működni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem ez a fiú és alakulóban van valami köztünk. Amiket a neten olvastam ott azt írják hogy a skorpió-rák a lehető legjobb páros. Én is ezt érzem legalább most nagy az egyettértés köztünk , lassan szerelmes leszek . Azt szeretném még kérdezni Tőletek hogy ti miket tudtok a Skorpió-lány -Rák fiú kapcsolatról? Illetve ha van személyes tapasztalatotok ilyen párosítással és leírjátok azt nagyon szívesen olvasom.2016. ápr. 11. 20:55
1/5 anonim válasza:
Ez így van a skorpió nő meg tudja nyitni a rák fiút
2/5 anonim válasza:
szia,amúgy az sem mindegy h a skorpió októberi vagy novemberi, mert az mondjak a novemberi nyugodtabb.
én októberi vagyok, volt rák pasim, kb 4 hónapig tartott.
eleinte jó volt, de en sztem túl nyers vagyok, ő meg olyan érzelmes volt.megbantottam többször, mert hirtelen oda szóltam neki.igy megsértödött.
3/5 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló: novemberi vagyok és nagyon igazad van mert tényleg nyugodtabb átgondoltabb vagyok :)
2016. ápr. 11. 22:56
4/5 anonim válasza:
A víz jegyűek sokszor egymásra vannak kattanva, én hagyom, hogy rendezzék ezt le maguk között.
5/5 anonim válasza:
Asztrológiailag az a lényeg, hogy milyen jegyben áll nektek a Hold, Mars (főleg neked), Vénusz (főleg neki). Talán még a Merkúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!