Nektek feltűnt már hogy a mérleg nők nagyon szeretnek hazudozni?
Nekem a párom mérleg, és egyáltalán nem hazudozós. Ismertem rajta kívül még egy mérleg nőt, és - bár annyira nem mélyült el a kapcsolat - ő sem tűnt notórikus füllentősnek.
Inkább azt vettem rajtuk észre, hogy nem szeretnek hazudni, nem is igazán tudnak jól.
A mérleg bátyám csak hazudni tud
Mérleg anyósom pedig nem az a fajta nagyon jó asszony
Mérleg az anyám, mérleg a nevelőapám és én is mérleg vagyok, így a magamon és rajtuk észrevett dolgokat leírhatom neked röviden és tömören.
Igen, vannak helyzetek, mikor hazudunk, de akkor - én legalábbis - azért, hogy a lehetséges gondokat, konfliktusokat elkerüljük. Általában nem is konkrétan hazudunk, nem annyora ferdítjük teljesen hamissá az igazságot, csupán bizonyos részein javítunk/valamennyit változtatunk, de azt olyan mértékben, hogy az igazságra mégse legyen túlzottan hatással, csak... "Megszépítjük". Legalábbis mi itthon így csináljuk. :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!