Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a horoszkópos...

Mit gondoltok a horoszkópos jellemzésekről?

Figyelt kérdés
Van olyan, aki e szerint él és aki lát benne fantáziát? Esetleg rá tudja húzni az emberekre, amit a különböző csillagjegyűek jelleméről írnak?
2010. ápr. 6. 08:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

minden szava igaz! oroszlán vagyok! :)

amúgy rá tudom húzni, igen, van benne valami...

2010. ápr. 6. 08:41
 2/12 anonim válasza:

én nem aszerint élek, de igen, hiszek benne. és rám álltaláb minden szava igaz.

kos vagyok :D

2010. ápr. 6. 08:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Asztrológusként annyit írok erre, hogy nemcsak a születési jegyedet kell figyelembe venned, hanem az összes bolygót, hogy milyen jegyben, melyik házban, milyen fényszögekkel körülölelve áll :D

Én Skorpió vagyok, és talán azért jellemző rám sok dolog, mert a születésemkor 5 bolygó tartüzkodott e jegyben =)

Mérleg az Aszcendensem, emiatt tudok azért kedves is lenni (ha akarok...) XDXD

24/L

2010. ápr. 6. 09:04
 4/12 anonim ***** válasza:

nekem a csillagállásokban benne voltak a gyerekek, de nem tudtam elhinni, mert nagyon sokáig nem jelentkeztek.

(sok évig, le sem írom meddig, mert elhűltök. na, jó, várakozó, leendő kismamák örömére, 20 évig!!!)

De most itt vannak!!!

2010. ápr. 6. 09:19
 5/12 anonim válasza:
én hiszek benne, mert már sokszor bevált:)
2010. ápr. 6. 09:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Én skorpió vagyok, de őszintén szólva elég nehéz egyezést találnom a leírtakkal, mert nagyon barátkozó természetű vagyok, képes vagyok alkalmazkodni az engem érintő változásokhoz, ráadásul a revans az utolsó dolog, ami megfordul a fejemben. Érdekes, hogy szinte mindenhol a negatív tulajdonságait hangsúlyozzák a skorpoknak. Mennyit számít ebben egyébként az aszcendens? Mert az az én esetemben ikrek, ha minden igaz.
2010. ápr. 6. 10:38
 7/12 anonim válasza:
rákokrol mit lehet tudni? :D
2010. ápr. 6. 11:00
 8/12 anonim ***** válasza:

A Kérdezőnek:

Ikrek Aszcendensed miatt vagy képes az alkalmazkodásra, szinte minden helyzetben feltalálod Magad. Valószínű, hogy a születési képletedben több pozitív fényszög kapcsolódik az Aszcendensedhez, ha leírod, mikor születtél, megnézem! =)

2010. ápr. 6. 11:40
 9/12 anonim ***** válasza:
rákok családcentrikusak
2010. ápr. 6. 11:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! 1988. 11. 21., 16:00. Most nagyon felkeltetted az érdeklődésemet;)
2010. ápr. 6. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!