Melyik illik a legjobban a kos nőhöz?
Figyelt kérdés
A nyilas,mérleg,vagy a vízöntő férfi?2016. márc. 22. 21:20
2/10 anonim válasza:
Víz pár kell neki, mert erősen tüzes jegy.
3/10 anonim válasza:
Az a férfi
- akit nem érdekel, hogy a nő még mindig hisz a mesében,
- aki elfogadja, hogy a nő nem hibázik, mert minden rosszat ráfoghat csillagjegyére,
- aki szereti és megbecsüli a nőt kisebb hibái ellenére is.
4/10 anonim válasza:
Akit nem érdekel a téma, az minek olvassa és irogat ide? Kicsit unalmas már ez a sok bunkózás minden ilyen kérdésnél. Biztos lelki nyomorék lehet, aki ebben leli örömét. Engem sem érdekel pl. a vallás, mégsem csesztetem folyton a hívőket.
5/10 anonim válasza:
Nagyon igaza van az utolsó hozzászólónak, engem is irritál már ez.
6/10 A kérdező kommentje:
4.,5. válaszoló,megtudnátok mondani melyik illik legjobban a kos nőhöz?Köszönöm szépen.:)
2016. márc. 23. 15:51
7/10 anonim válasza:
szerintem én illenék. :) bika :)
8/10 anonim válasza:
Nyilas.Ilyen szerelmesek még nem voltunk.Hasonló a mentalitásunk,ezért könnyebben megértjük egymást.Nekem mindig a tűz jegyű férfiak (kos,oroszlán,nyilas) voltak az eseteim.De számít a holdjegy is és az aszcendens is.
9/10 anonim válasza:
Egy olyan kos illik hozzá ami úgy megdöngeti,
hogy két napig csak karika lábon tud közlekedni.
10/10 anonim válasza:
Barátnőm kos, én ikrek, rohadt jól kijövünk minden téren. Nagyon változatosak vagyunk ketten és szinte állandó a pörgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!