Nyilas férfihez mi illik a legjobban?
Figyelt kérdés
Îj vagy tegez?
Nomádharcos akarok lenni!
2015. máj. 4. 01:20
2/8 anonim válasza:
Mire jó egy íj tegez nélkül és mire jó egy tegez íj nélkül? Miért nem mindkettő?
4/8 anonim válasza:
Nyilas nőként erre egyelőre még nem jöttem rá magam sem, pedig sokszor gondolkodtam rajta. Az biztos, hogy akármennyire is szenvedélyes és érzelmileg is harmónikus két Nyilas kapcsolata, a Nyilas pasi nem tudja megbecsülni a Nyilas nőt, s ezt sok esetben láttam és tapasztaltam is.
5/8 SZücsöm válasza:
Árpádsáv esetleg ha hardcore vagy horogkereszt.
6/8 Missi_Key válasza:
ook. lol
mikor még csak a fő kérdést olvastam viccesen megjegyeztem hogy most trollkodok egyet és beírom hogy íj, bameg :D
erre elolvastam az alkérdésed
8/8 anonim válasza:
Nyilashoz illő jegyek: legjobban Oroszlán, de jó még az Ikrek, Vízöntő Mérleg is. A Kossal is lehet jó kapcsolata, bár egyik sem olyan hosszútávkapcsolat ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!