Van itt, aki legalább 20 éve jó házasságban él? A születési dátumuk érdekelne.
Figyelt kérdés
Az is érdekel,aki elvált,de újra ugyanavval összeházasodott.Privát is jöhet.2016. febr. 27. 09:24
1/8 anonim válasza:
Majdnem 28 éve élünk igen jó házasságban.
Ha megírosd, miért érdekel a születési dátum (privát), akkor, amennyiben számomra érthetö indok, ott azt is megírhatom
2/8 A kérdező kommentje:
20 éve csak a saját tapasztalat szerzésem céljából tanulmányozom az asztrológiát.
Sok összefüggést találtam,amit sosem láttam könyvben leírva.
Gyakran gondolkodom azon,most 43 éves koromra,hogy miért azok az emberek vannak nekem (akár barátként is),akik pl kamaszkoromban nem tűntek hosszú távú esélyesnek arra,hogy most is meglegyenek.Úgy érzem látom ezeket a bolygó összefüggéseket,de én szeretném alátámasztva látni ezt másnál is,illetve az összefüggéseket bővíteni.
Szóval ezért.
2016. febr. 27. 09:58
3/8 anonim válasza:
Idén lesz a 28. házassági évfordulónk ( remélem!).
30 éve vagyunk együtt.
A párom Bak, és Skorpió
4/8 anonim válasza:
Véletlenül sem a társadalmi vagy a gazdasági helyzet ami kihat a párkapcsolatra, kenjük a Jupiter állására. :D Az évszámok nem az adott kor helyzetének felméréséhez kellenek, hanem valami elcseszett humbunghoz. Jaj ez a kapuzárási pánik! :D
5/8 anonim válasza:
A Jupiter nagy gravitációs ereje tartja össze ezeket a tartós a házasságokat. A születési dátum abból a szempontból jelentős adat, mert megmutatja, hogy a házasfelek mikor kezdték meg a létezést és eszerint a gravitációs hullámok mely optimális pontjára ültek fel. Ezen az optimális hullámponton lovagolva az életben egyre közelebb sodródnak egymáshoz, mire egyszer találkoznak és elválaszthatatlanok lesznek a vonzás miatt.
6/8 anonim válasza:
Kapuzárási pánikról. 30 és 50 év között jelentkezhet az öregedéstől és elmúlástól való félelemnek a tudat legmélyebb bugyraiból előhozakodó féleleme alakjában olyan embereknél, akik nem boldog házasságban élnek, hanem boldogtalanban. Az ilyen folyamatos pánik érzéssel eltelt helyzetben nem érzik, hogy a társuk elkísérné őket az öregedés elmúlás felé vezető rögös útján. Az ember társas lény, búját baját közeli bajtársi jelenléttel tudja enyhíteni, vagy teljesen gyógytani. A jó házasság ott érhető tetten, hogy megvan a szoros bajtársi viszony ami egyben és ugyanakkor a jó házasság egyik legfőbb ismérve.
7/8 anonim válasza:
Igazán szerelmes házasságot láttam 30 év után is az Oroszlán férfi és Nyilas nő között, illetve Vízöntő férfi és Ikrek nő között. Az első páros inkább szenvedélyesebb mindenben, a második fiatalos, mozgékony.
8/8 A kérdező kommentje:
5-ös ez pontosan így van....És igen én is leginkább a Jupiter,Szaturnusz,Hold állásra vagyok kíváncsi házasság szempontjából,mert a környezetemben lévő embereknél ezeket láttam legfontosabbnak.De úgy láttam még az is fontos,hogy az Asc-Desc tengely trigon vagy együttállásban legyen a párja Nap állásával.
2016. febr. 28. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!