Miért hiszik azt az emberek, hogy a személyiségnek köze van a születési hónaphoz?
Nem születéshez van köze.
Magzati tested s lelked összekapcsolásának pillanatában közelben lévő égitestek energiáinak összessége befolyásol.
A magzatnak nincs lelke. :o
Mivel személyisége sincs.
Mert dolgok összefüggnek ciklikusan.
A világon minden: ciklusok összehangolt folyamata.
A Teremtés Mátrixra épül. A Mátrixon különböző vonalak futnak végig, legyenek ezek a háromdimenzióban bolygókon végigfutó elektromágneses és rezonáló schumann vagy hartmann vonal, a Galaxisban a Központi Csillag körül keringő Napok sávpályája - tejút rendszer, azaz fénysáv rendszer - vagy akár magasabb dimenzióban futó sávok, melyek behálózzák a három dimenziót, s melyen a bolygók, égitestek, napok állásának változásával egy azonos helyiségre történő azonos időben lefolyott energiatípust hívjuk korszaknak. Minden korszaknak meg vannak a mega energiái, amint a sávban végigfutó rezgések bizonyos csillagállásokat, vagy égitesteket domináns szerepbe öltöztetnek, ily módon egy adott energia nagyobb hatással van fejlődésünkre.
Minden csillagállás, égitest, és elem megfelelő energiával rendelkezik, mely a lélek fejlődését, és annak karmáját, vagy sorsát képviseli. Legtöbbször szerencsésen, de adott esetben lehúzó hatással kíséri végig az ember életét.
Szerintem megfigyelték, hogy az azonos hónapban,jegyben születettek mutatnak hasonlóságot.
Pl a Rákok érzékenyek ,sértődékenyek,az ikrek kétarcúak, fecsegő pletykások, a bakok anyagiasak, fukarok...stb---
Mert van benne igazság?
Nem hülyeség.
Úgy általában, elméletileg én sem hiszem, hogy számítana.
Viszont teljesen véletlenül a -nem számításból- segítőkész, jóindulatú ismerőseim kb. márciusiak, és aki önző, könyöklő, társasági kihasználós emberrel találkoztam, arról véletlenül kiderült, hogy kb. augusztusiak.
A többiek eloszlottak, ez a két hónap volt csak érdekes.
DE, nem hiszem, hogy viszont számíthat, biztos van más hónapokban hasonló másokm ismerősei között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!