Ez alapjan az abra alapjan szerintetek milyen ember vagyok?
Figyelt kérdés
Eloszor is, aki azt allitja, hulyeseg, vagy nem tud normalis valaszt adni, az most tunjon el innen meg most..
Szoval.. Nem irtam meg kerdest ilyen kategoriaba, de remelem kapok segitseget, szoval csinaltam egy szemelyes horoszkop "abrat" , ami eleg reszletes.. Ket reszben tudtam csak lefotozni, de remelem igy is tudtok segiteni..
Ezek a linkek.. Szerintetek ezek alapjan milyen tulajdonsagaim vannak, milyen ember lehetek? Ha tudtok reszletesen:)
2016. febr. 4. 17:08
1/3 anonim válasza:
Bocsi az offért, de innen miért töröltetted az értelmes válaszokat?
Amúgy ezen a képen egyáltalán ki tud eligazodni?
2/3 A kérdező kommentje:
Milyen ertelmes valaszokrol beszelunk? A moderatorok is azert toroltek, mert mind ertelmetlen, kotekedo stilusu nem ehhez tartozo baromsag volt
..
2016. febr. 6. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!