Szerintetek ezek alapján milyen ember vagyok? (Leirasban horoszkop+aszcendens+hold horoszkop)
A horoszkopom: Szuz ehhez tartozik, hogy nem vagyok az a tipikus Szuz jellem..
Az aszcendensem: Skorpio.. Az emberek 90%-ka skorpionak tippel elsore..
A hold horoszkopom oroszlan.. Na most csak ezen adatok alapjan milyen ember lehetek szerintetek? Minden valaszt nagyon koszonok:)
Az én véleményem szerint rengeteg szabadidővel rendelkezel, valamint ingyenes és korlátlan internet hozzáféréssel...
(Míg ezeket összeszedted, megnézhettél volna egy South Park-ot, azzal is többre mentél volna)
Látatlanba mondom, tuti, hogy van valami Skorpiós fényszöged egy házba, vagy egy bolygóval kapcsolatban (pl Hold-Plútó, Nap-Plútó, ilyesmire gondolj).
Az aszcendens az, ami felé tartunk, az életünk folyamán és a kor előrehaladtával lesz egyre nyilvánvalóbb a jelenléte.
Szűz a vitális életenergiád, az ösztönös életerőd megnyilvánulása. A Hold energiád erőteljes, érzelmileg némiképp teátrális, ezt nem annyira nehéz keverni a Skori erejével. :)
Amúgy tipikus szemellenzős vagy, mint minden ilyen bolond, csak azt fogadod el ami neked tetszik, ha mást mondanak akkor meg puffogsz.
"Minden valaszt nagyon koszonok:)" na persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!