Miért csinálják ezt velem a skorpió nők? Lehetetlen kibírni őket.
Én vagyok az egyetlen aki nem bírja ki a skorpió nőket? Soha sem hittem a horoszkópban, de eddig valahogy csak skorpió csajok találtak meg engem, és mindegyik manipulál, irányít, parancsol, és féltékenykedik. Persze előbb-utóbb jöttem rá, hogy az összes csajom skorpió volt. Legalább 20 csajom volt már, kb. 1 csaj vízöntő, a többi mind skorpi. A vízöntővel ki bírtam, szinte mindenben egyet értettünk, viszont nem volt meg a testi vonzalom. A skorpiókkal ez pont ellenkezőleg van. A viselkedésüket egyszerűen nem tudom kibírni. Folyamatos a nézet eltérésünk, de pont emiatt vonzanak engem magukhoz. A skorpiókkal tökéletes a szex, viszont nincs meg az a családi harmónia, ami a többi jegyben meg van. Meg még az van, hogy egy skorpió könnyebben felizgat pont azért, mert más mint én. De a szexen kívül semmire se valók. Vagy velem van a baj? Lehet, hogy csak velem csinálják ezt?
Ikrek F/19
Én szeretem a skorpió csajokat mondjuk a skorpió aszcendensem. Az ikreknek a nyilas az ellentetje amúgy.
Ha azt írod a szexen kívül semmire se valók akkor veled van a baj.Lehet a vénuszod skorpióban van. Amúgy én tuti nem hagynám hogy irányítsanak annál jobban semmit sem gyülölök ha valaki megpróbálja nem lenne hosszú kapcsolat.
"amúgy a holdjegyem a skorpióban áll. Nem tudom jelent-e ez valamit..."
Ez csak a holdjegy, mondaná a többség. Valahol olvastam, hogy ha a három közül valahol jelen van a skorpió akkor nagy valószínűséggel az dominál majd jobban, ki tudja mi igaz belőle, de nézegettem itt a kérdéseket, ahol ilyeneket tesznek fel, hogy milyen lehet napjegy, ascendens és holdjegy alapján és majdnem mindenhol ahol volt skorpió benne azt írta a kérdező úgy érzi az dominál.
Olvasd el a jellemzőket és döntsd el mennyi igaz rád belőle
Aha álmaidban! Pont hogy egy skorpió sosem fog kiismerni egy ikreket. Viszont fordítva igen. Ja és az ikrek hamarabb manipulálja a skorpiót! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!