Miért csinálják ezt velem a skorpió nők? Lehetetlen kibírni őket.
Én vagyok az egyetlen aki nem bírja ki a skorpió nőket? Soha sem hittem a horoszkópban, de eddig valahogy csak skorpió csajok találtak meg engem, és mindegyik manipulál, irányít, parancsol, és féltékenykedik. Persze előbb-utóbb jöttem rá, hogy az összes csajom skorpió volt. Legalább 20 csajom volt már, kb. 1 csaj vízöntő, a többi mind skorpi. A vízöntővel ki bírtam, szinte mindenben egyet értettünk, viszont nem volt meg a testi vonzalom. A skorpiókkal ez pont ellenkezőleg van. A viselkedésüket egyszerűen nem tudom kibírni. Folyamatos a nézet eltérésünk, de pont emiatt vonzanak engem magukhoz. A skorpiókkal tökéletes a szex, viszont nincs meg az a családi harmónia, ami a többi jegyben meg van. Meg még az van, hogy egy skorpió könnyebben felizgat pont azért, mert más mint én. De a szexen kívül semmire se valók. Vagy velem van a baj? Lehet, hogy csak velem csinálják ezt?
Ikrek F/19
"De a szexen kívül semmire se valók."
Kössz.
Nincs meg velük a családi harmónia? Lehet, a Skorpiók sem egyformák.De én például kifejezetten család centrikus skorpió vagyok.
Lenyűgöző, hogy a 21. században még ilyesmiben hisznek az emberek.
"Ikrek-Skorpió a két legnagyobb ellenség"
Én ikrek vagyok, legjobb barátnőm skorpió...
Valaki hisz benne, valaki nem.
Valaki mindent elhisz és van akinek hitvilága van.
Egyesek ateistaként, realistaként és materialistaként élnek, mások pedig spirituális nézeteik és ismereteik szerint.
Vagy itt az igazság, vagy ott.
Nem én és nem te tudod ezt eldönteni.
Az asztrológia nem abban merül ki, amikor egy újság horoszkóp rovatát író -egyébként teljesen hozzáértés nélkül- odafirkant valamit, mert ezért fizetik.
Kedves Kérdező!
Én alig néhány napja leírtam egy másik kérdésnél a skorpióval kapcsolatos tényeket, kifejtettem gondolataimat. Ide most még egyszer nem írnám le ha nem baj, de nyugodj meg, nem veled van a gond.
Látogass el ide, és olvasd el a 4. hozzászólást: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
(Gyakorlatilag szinte mindegy, hogy a nő, vagy a férfi skorpió.. az eredmény ua. lesz, ezen ne akadj le...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!