Milyen egy skorpióval élni?
Jól gondolkodsz!
Azért nem hívod, mert ha ő sem hív, megkéred kezét.
No és ezt mennyi ideig gondolod?
Kérjed meg kezét mihamarabb, hiszen a férfi a házasságkötés után tudja meg, mi az igazi boldogság.
.
Sajnos, akkor már későn...!
Tényleg nem az számít ki milyen horoszkópú, de érdekes, hogy mégis az alap jellemzők általában igazak. :)
Én is skorpió lány vagyok, és több, mint 4 éve élek együtt a barátommal. Tény, hogy szeretem a dolgaimat az irányításom/felügyeletem alatt tartani (mert biztonság érzetet ad). Érzem magamon, hogy könnyen féltékenységbe esek, de csakha van miért (és itt nem az számít, hogy neked tetszik-e más, hanem már az is, ha másnak tetszel), mert egy skorpió elég hamar kiismeri az embereket, mivel nehezebben nyílik meg-védi magát a titkait-emiatt éberebben figyeli az emberek viselkedéseit tetteit. Rossz emlékeket nem felejt el.
Amúgy elég ingadozó a hangulatom-ok nélküli depresszió/vidámság/düh-, de ezt is egyre jobban tudom kezelni (meditálok). Azt egyébként én sem szeretem, ha nem hív fel a párom, és ha rosszabb kedvemben vagyok akkor bizony elkezdek rossz dolgokra gondolni, és ilyenkor beindul a gépezet és csak az szokott segíteni, amikor hazajön és elmondom a félelmeimet. A párom ismer, tudja, hogy szeretem, és nem vagyunk/nem is akarunk összeházasodni (nem hiszünk ebben az intézményben), de megmondtam neki az elején vagy őszintén mindent megbeszélni, titkok nélkül, teljes bizalom, vagy semmi. Inkább mondja el, ha megtetszik neki esetleg valaki, minthogy megcsaljon...
A skorpiók nem bírják a hazudozást ("inkább a fájdalmas igazság). A birtoklási vágyunkat is lehet kezelni, csak le kell ülni megbeszélni mint 2 felnőtt ember, és nem a másikon kitölteni a düht stb.-t.
Az együttlétnél az fontos, hogy ne egy "menetrend" szerint legyen-gondolok itt a szexre-, mert az dögunalmas.A háztartásbeli kérdés szerintem eléggé neveltetés kérdése. Az a lényeg, semmit nem szabad erőltetni, elvárni, vagy ha vannak elvárásaid akkor azt még a lánykérés előtt tisztáznod kell.
Szerintem nagy butaság lenne az itteni válaszok alapján dönteni, mert a skorpiók sem egyformák, az aszcendens és rengeteg más dolog is számít a személyiségben, és a barátnődet te ismered! Ne hagyd, hogy idegenek véleménye befolyásoljon!
Skorpió lányként viszont mondanék pár dolgot. Nehéz velünk együtt élni, valóban, de eddig minden barátom azt mondta, hogy megéri! Nehéz eset vagyunk, gyakran negatív értelemben, de többször rejt pozitív dolgokat. Nem fogsz unatkozni, abban biztos lehetsz, de ez nem feltétlenül rossz, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!