Egy rák férfi képes lehet feladni a több éves kapcsolatát? Esetleg hosszú távon tudna párhuzamos, titkos életet élni?
Igen:
Ismerek egy férfit, aki rák. Két kamasz gyereke is van. Nem tudott békességben élni a feleségével, így mindenféle családcentrikusságos duma ellenére elvált és keresi az igazit. Tehát nem ragaszkodott a többéves kapcsolatához. A gyerekeit azért szereti. De neki teljesen természetes a válás és hogy más nőt keres a felesége után. Ráadásul nem is egy harmadik miatt vált.
Apám is egy rák férfi, és ő is feladta, pedig már én is itt voltam nekik...
Apámnak volt titkos élete, mert már elege volt anyámból és máshol vigasztalódott. Gondolom gyötrődött sokáig a váláson, azért nem lépte meg az új nő megjelenése előtt.
Aztán mikor lebukott, anyám csak őt (apámat) okolta. Bedumálta magának és mindenkinek, hogy apám megcsalja, így elváltak. De belátható, hogy a valódi válóok anyám viselkedése volt. Nem szerette úgy apámat, ahogy kellett volna. hiába, ő is egy rák (nő), és a rákok általában mindent inkább csak mástól várnak el. Úgy pedig ne várjon senki szeretet, hogy nem tud ő maga is adni...
A harmadik eset:
Anyám, igaz ő rák nő. A későbbi élettársával is csak úgy volt szerintem, hogy legyen valakivel. Közben meg simán elfogadta más pasik udvarlását. Részleteket nem tudok, csak néhány titkos papírt/virágot láttam...
Nem kell tehát félteni a rákokat! Ha vannak is elveik, vagy családcentrikusság, amit normálisnak tartanának, nem elég erősek ahhoz, hogy tudatosan kiálljanak mellette, ezzel együtt valaki mellett.
Szerintem az az alap, hogy jól működjön a kapcsolat. Akkor nem lesz párhuzamos titkos élet. De ez igazából akármelyik jegyre igaz!
Ha nem működik, akkor azt meg érzed, akkor nem hiába aggódsz.
Rák esetén azért húzodhat titokban és sokáig a párhuzam, mert nem elég erős kimondani, hogy vége, pedig vége. Ezért igen nagy aljasságokba sodródhatik bele.
Ez nagyon változó.
Van olyan Rák ismerősöm aki nem igazából tud komoly kapcsolatot kialakítani(múltban él,mindig az előzőről ábrándozik,ezzel elszúrja a jelenlegit),
de van olyan is aki mindent megtenne a családjáért(nem tartana szeretőt,mindent meg tesz h boldogok legyenek)meg szerintem a lelkével sem tudna elszámolni magának. A horoszkóp többi részétől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!