Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a bak lányokról?

Mit gondoltok a bak lányokról?

Figyelt kérdés

Tudom, ezós baromsàgot az ezóba, de most józan emberek véleménye érdekel.

Tapasztalatok?

2015. okt. 16. 15:35
1 2
 11/18 anonim válasza:

Bocsánat az offért kérdező,

igen mert ő azzal gyengének tűnne, olyan pedig csak egyedül fordulhat elő, semmi szín alatt más előtt, ő az ő fejében a problémamegoldó nagyfőnök, én is csak az uramnak mutatom ki, meg édesanyámnak, se öcsémnek, se apámnak senkinek másnak, barátoknak se, mert tudom, hülyén érezném magam ( elhiheted próbáltam), de attól még imádom őket, csak nem mondom, inkàbb sütök nekik süteményt.

2015. okt. 16. 16:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Azt hogy kétneműek.
2015. okt. 16. 17:15
 13/18 anonim ***** válasza:
ma 16:53 - Nem tudom, van-e gyereked, vagy tervezed-e, de az ő érdekükben változtass ezen és ne legyél olyan, mint nagyanyám, akit már szinte mindenki elkerül az összeférhetetlen természete miatt.
2015. okt. 16. 18:25
 14/18 anonim válasza:
Nincs gyerekem még, de megjegyzem amit írtál :)
2015. okt. 16. 18:34
 15/18 anonim ***** válasza:
egyet ismerek, na az maga az ördög, kivéve mikor angyal.
2015. okt. 17. 00:32
 16/18 anonim ***** válasza:
ja s még annyi, hogy visszafogottan manipulatív.
2015. okt. 17. 00:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Külsőleg jól néz ki, mindig izmos, ez vonza a pasikat, de csak a befolyásos, pénzes pasik érdeklik hosszú távon, ugyanakkor csak ő szeret irányítani, mások véleményét alig fogadja el.
2015. okt. 18. 10:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Egy bak lányt ismerek és...visszataszító, őszintén szólva.Bár ez az ember nagyon extrém egyéniség,szóval tudom hogy nem minden bak ilyen, de azt is tudom hogy egy életre megutáltatta sokakkal magát a jegyet.

Olyan mint egy agresszív nacionalista öregasszony(egyébként 20) akinek mindenről megvan a maga(épelméjű emberek számára sértő)véleménye.Az a fajta aki egyik pillanatban azt mondja ki kéne irtani minden "*ürülék* színű négert" aztán "amúgy nem vagyok rasszista,mindenki egyenlő és tisztelem mások életét bla blaaa"

Kiköveteli magának hogy ok nélkül tiszteljék és illedelmesek legyenek vele, annak ellenére hogy megállás nélkül szurkál és sérteget mindenkit.

Állandóan a hasznot lesi, kit lehet hogyan mikor miért kihasználni, esze ágában sincs viszonozni semmit.

Intelligensnek és jóra valónak tekinti magát, állandóan dicséreti magát,mindenki agyára megy de senki nem akar beszólni neki,mert ha megteszik, egész nap kötözködik mindenkivel a semmiért is, mindenkit kiidegel(jobban mint egyébként) Bántania kell másokat ahhoz hogy ő jobban érezze magát, jobban kell tudnia mindent, olyan témákban áll le vitatkozni amikről fffhszt se tud a másik fél pedig jártas, de ő akkor is nyerni akar,akkor is övé az utolsó szó.

Azok akik csak abban a pillanatban találkoztak vele,azt hihetik hogy egy jól szituált,okos,humoros és nyugodt nő,akik már jobban ismerik öklendezhetnek a háttérben mert ez a legundorítóbb és legátlátszóbb álruha a világon,arról nem is beszélve hogy ezzel feljebb tud jutni a ranglétrán, benyalja magát mindenkinél, de hála égnek az undorító személyisége hamar átszivárog az álcáján, szóval mindig hoppon marad.

Azt hiszem ez nagyjából leírja a lehető legrosszabb bak-lövést :o

2015. okt. 26. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!