Azt olvastam valahol a Halakról, hogy okosak, érzelmesek és tényleg van érzékük az ezotériához?
Ne legyél már ilyen kis süti:P
Én azzal szoktam játszani a hal közelében, hogy odateszem a kezem az üveghez: megnézni, hogy odajön-e tátogni ponty szemekkel a halacska:)
De csak bánatot és ürességet látok.
Imádkozó halról sem hallotam még. Bár a sáskáknál van ilyen. Ők vallásosak.
Azt is olvashattad, hogy a halak memóriája rövidtávú.
A halak érzelmei kétségesek, hiszen szaporodásuk is egyszerű: a hal nő lerakja ikráit és a fiú "csak úgy" kiereszti rájuk spermáját. Hol itt az érzelem?
Ezt olvastad ? :)
A halak meglehetősen ambivalens lények. Ha nem kellőképpen tudatos, és nincs körülötte segítők hada ( márpedig általában nem szokott lenni ), akkor nagyon sok nehézséggel, bántással kell megküzdenie. Tény, hogy sok nem evilági készsége van, és a kapcsolata a szellemivel folyamatos. Ezért én azt tanácsolnám nekik, hogy foglalkozzanak elsősorban az önismeret fejlesztésével, és olyan dolgokkal, amik az önbizalmát, tudatosságát, gyakorlatiasságát növelik. Ha sikerült felépíteni ezt az erős bástyát, akkor nem fogja elsodorni őket az élet. És ha kellőképpen megerősödött, akkor engedheti meg magának, hogy érzékeny legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!