Milyen csillagjegyuek vagytok es mivel lehet meghoditani titeket?
Nagyon erdekelne mindenki valasza,lanye-fiue :) elore is koszonom!
Es kerlek csak komoly valaszokat.
Na mondom! :D
Először is fontos, hogy külsőre bejöjjön az illető. Ha nem vonz vagy taszít a külseje, a kisugárzása, akkor a csillagot is lehozhatja ez égről, akkor se hódít meg... :) És itt nem arra gondolok, hogy valami adonisz legyen, nem... Hanem az én spéci ízlésemnek nagyjából megfeleljen. Ezután érdemes a hódításról beszélni. :)
Vagy nem is, mert igazából már meg is hódított, csak lépnie kell, kezdeményeznie és hát bizonyítania, hogy tényleg olyan, amilyennek elsőre láttam vagy valami tök más.
A fő, hogy önmagát adja és ne játssza meg magát, mert azt sokáig úgysem tudná csinálni, és akkor a lehulló lepel igen lehangoló... Szóval önmagát adja, és azt adja, mert az kell, hogy minél jobban megismerhessem és ne egy kész talány álljon mellettem. Ha nem jövünk be egymásnak, nincs harag, de fontos, hogy ez hamar kiderüljön, mert minél tovább vagyok vele, annál fájdalmasabb a szakítás. Szóval ezért fontos, hogy ne legyenek játszmák, legyen az illető őszinte és önmaga.
Ha bejövünk egymásnak, akkor pedig legyen sok-sok beszélgetés és ölelés, mert szeretném szeretni, bízni benne, ismerni, stb...
37N
A csillagjegyemet pedig találjátok ki!
Magas inteligencia, logikus gondolkodás stb ugye.., mély érzelmek, nyiltság.
19 F szűz
Egyenesség, nyíltság, közvetlenség, türelem (talán a legfontosabb), higgadtság, nyugalom, kedvesség (ne legyen sértő a viselkedése a többi emberrel, nagyon fontos nekem, hogy másokkal hogyan viselkedik), játékosság, "lazaság", spontaneitás. Ezek azok a tulajdonságok, amiket keresek egy társban, és nagyra értékelek. Emellett meghatározó még, hogy mély érzésű legyen, (szavakkal vagy tettekkel valahogy mindig bizonyítsa), hogy mit érez irántam), együtt érző, megértő, tűrje az én túlzott komolyságomat. Hirtelen most ennyi jut eszembe.
20/L bak
Tartson engem különlegesnek :DD Oroszlán vagyok, mi más lehetnék :D Mi oroszlánok, utáljuk, ha keresztülnéznek rajtunk. Nem kell indokolatlanul dicsérgetni minket, az is idegesítő, meg a talpnyalókat se bírjuk, de ha átnéznek rajtunk vagy megpróbálnak féltékennyé tenni, akkor hamar lelépünk.
Inkább mi szeretünk hódítani, nem minket kell. Jó, ha a préda időnként kicsúszik a kezeink közül, nem adja meg magát könnyen.
Utáljuk a képmutatást, az alakoskodást, a piti kis játékokat, de szeretjük a jóindulatot, a nagyvonalúságot, az őszinteséget.
Bocs, hogy más oroszlánok nevében is írtam, de én elég tipikus oroszlán vagyok.
Amúgy tévhit, hogy az orcsiknak sok önbizalma lenne. Pont ellenkezőleg, mindig kell nekünk az elismerés, a rajongás.
Mérleg férfival kapcsolatba tud valaki tanácsot adni nekem? 35 éves az illető!
Sajnos aszcendensét, és a továbbiakat nem tudom.
Föld kecske kinai szerint.
De egyébként kissé cinikus oldala is van az illetőnek, vagy fanyarabb humora.
És az arca alapján, elég karakán.Sas orra van kissé.
De mégis látom az előzékenységet, finomságot is benne.
Nálam egyébként ez fontos, legyen az illetőben spiritusz, játékosság,humor, talpraesett legyen,de elfogadó, érzékeny, nem ingerlékeny, követelőző.Én örülnék ha féltékeny is lenne rám, és hogy az érezzem, hogy én vagyok számára a nő.És elfogadjon azzal a tudattal, hogy én izgága vagyok, kicsit gyermeteg, és önmarcangoló is....
Illetve felszines témákban csöndes vagyok....valahogy ha lelki témákról esik szó akkor tudok kibontakozni, ami nem a legjobb.
Egyébként én Ikrek vagyok, Ikrek aszcendenssel, Vénusz-bika
Mars,Merkúr-Rákban áll nekem,Szűz-Hold de a továbbiakat hogy milyen szögekben,nem tudom....
Amúgy szerintem az a fontos hogy a Vénusz milyen jegyben állt születésedkor.
Ja és én Nyúl vagyok...Tíz Nyúl, Tigris aszcendenssel....szval nagyon dominál bennem az ellentétesség.
És sajna a tüzes energiáimat sokszor nem tudom megélni.....mert félénk vagyok:(
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!