Milyen csillagjegyuek vagytok es mivel lehet meghoditani titeket?
Nagyon erdekelne mindenki valasza,lanye-fiue :) elore is koszonom!
Es kerlek csak komoly valaszokat.
őszinteség, megbízhatóság, intelligencia, humor, ha valaki egyáltalán nem sértődékeny
18/F bak
Én bika vagyok,és imádom a milka bocikat :D
Ez a horoszkóp egy butaság,hidd el,ne ez alapján válassz párt.
Nem a csillagjegyük fogja meghatározni, két ember összeillik -e!?
t.s te nem vízöntő vagy? (blőőőőőőő)
amúgy kedvességgel,humorral, stb :)
Nyilas nő vagyok. Számomra nagyon vonzó az intelligens és önzetlen férfi. A humor annyira nem feltétel nálam, de az igen, hogy legyen kalandvágyó, mozduljon ki velem a szabadba, legyen nyitott az újdonságokra. Nem tudom és nem is vagyok hajlandó elviselni a hazugságokat, még a legkisebbet sem, így inkább egy őszinte, de nyers, mint egy hazug, de vicces pasi az ideálom. Mint már említettem, számomra lényeges, hogy legyen önzetlen, vagyis segítőkész; legyen tiszta a szíve és lelke.
Ami az intimitást illeti; egy férfi legyen férfi, nem pedig egy nyuszika. :)
ui.: Fontos, hogy legyenek kötélből az idegei, mert a Nyilasok igen szeszélyesek és lobbanékonyak. Szerény személyem a Nyilas lobbanékonysága mellett meg lett áldva a "Tűz lóval" is, ami a kínai horoszkóp szerint a legtüzesebb természetű, így aztán tudok idegrendszert próbáló lenni. :D
Nagyon koszonom !! Utolso,neked is a hosszu valaszt,nagyon ertekelem:)
Meg irhattok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!