Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen csillagjegyuek vagytok...

Milyen csillagjegyuek vagytok es mivel lehet meghoditani titeket?

Figyelt kérdés

Nagyon erdekelne mindenki valasza,lanye-fiue :) elore is koszonom!

Es kerlek csak komoly valaszokat.

2015. okt. 1. 17:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

őszinteség, megbízhatóság, intelligencia, humor, ha valaki egyáltalán nem sértődékeny

18/F bak

2015. okt. 1. 18:33
 2/21 anonim ***** válasza:
3%
toyota supra neked inkább azt kéne beírnod:hazugság, aljasság,butaság, no intelligencia és no humor.
2015. okt. 1. 18:41
 3/21 anonim ***** válasza:

Én bika vagyok,és imádom a milka bocikat :D

Ez a horoszkóp egy butaság,hidd el,ne ez alapján válassz párt.

Nem a csillagjegyük fogja meghatározni, két ember összeillik -e!?

2015. okt. 1. 18:59
 4/21 anonim ***** válasza:
Én hal vagyok, és nem érdekel, mivel a horoszkóphívők egy agy a hal előtt és egy ott a hal után... rakd össze!
2015. okt. 1. 19:13
 5/21 A kérdező kommentje:
Egy szoval nem mondtam,hogy ezalapjan valasztanek part,csak kivancsi vagyok,mert az a horoszkopokban csomo igazsagra talaltam marmimt jellemzes teren,es ez is erdekel :)
2015. okt. 1. 19:13
 6/21 A kérdező kommentje:
Irtam,hogy komoly valaszokat,kerlekszepen..
2015. okt. 1. 19:14
 7/21 anonim ***** válasza:
47%

t.s te nem vízöntő vagy? (blőőőőőőő)

amúgy kedvességgel,humorral, stb :)

2015. okt. 1. 19:18
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
még szerencse hogy ismersz 2es :DDDDD egyébként nem tudom olvastad-e a kérdést, de nem magamat kellett leírni, hanem ami számomra szimpatikus, vagy ahogy a kérdező írta, amivel meghódítható vagyok, és még így se lett találatod :'D de hogy úgy írsz rólam bármit is hogy nem ismersz az úgy grat, szokott menni régen balassagyarmatra az elmegyógyintézetbe busz, szerintem nézz utána a saját érdekedben hogy manapság létezik-e ez még, és ha igen akkor élj a lehetőséggel :D
2015. okt. 1. 19:19
 9/21 Great Saiyagirl válasza:
91%

Nyilas nő vagyok. Számomra nagyon vonzó az intelligens és önzetlen férfi. A humor annyira nem feltétel nálam, de az igen, hogy legyen kalandvágyó, mozduljon ki velem a szabadba, legyen nyitott az újdonságokra. Nem tudom és nem is vagyok hajlandó elviselni a hazugságokat, még a legkisebbet sem, így inkább egy őszinte, de nyers, mint egy hazug, de vicces pasi az ideálom. Mint már említettem, számomra lényeges, hogy legyen önzetlen, vagyis segítőkész; legyen tiszta a szíve és lelke.

Ami az intimitást illeti; egy férfi legyen férfi, nem pedig egy nyuszika. :)

ui.: Fontos, hogy legyenek kötélből az idegei, mert a Nyilasok igen szeszélyesek és lobbanékonyak. Szerény személyem a Nyilas lobbanékonysága mellett meg lett áldva a "Tűz lóval" is, ami a kínai horoszkóp szerint a legtüzesebb természetű, így aztán tudok idegrendszert próbáló lenni. :D

2015. okt. 1. 20:17
 10/21 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom !! Utolso,neked is a hosszu valaszt,nagyon ertekelem:)

Meg irhattok!!

2015. okt. 1. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!