Milyen horoszkópot írnál saját magadnak?
Én állítólag minden évben és minden évszakban megtalálom a szerelmet, de ez az igazi :)
Kedves Halak !
Önt soha nem fogja senki sem szeretni, mindig mellőzni fogják és érzékeltetni, mennyire felesleges a puszta létezése is.
Legjobb ha nem reménykedik boldogságban és szeretetben, hanem most azonnal elássa magát a föld alá jó mélyre… szokja meg a magányt és ne jöjjön elő többet, még a fejét se dugja ki, mert hiába.
A létezés nem kér Önből. Ebben a hónapban sem, a következőben sem, és soha. Fogja már föl végre.
1 és 3 bearanyozta a napomat! (az nem volt benne, hogy megnevettettek valakit?)
*
Nem sikerül összeszedned ma sem magadat. Szétszórtan ténferegsz egyik dolgodtól a másikig. Néha próbálsz valamit közölni a környezeteddel, de nem gondolod már te sem komolyan, hogy valaki is megért. 16 és 17 óra közt, mikor már nem is reménykedtél volna, váratlanul, ismeretlenek megnevettetnek. Ne felejtsd el megköszönni nekik.
Köszönöm.
Halak
Igenis van valóságalapjuk! 11 évesen azt olvastam a hiroszkópomban (oroszlán), hogy még aznap ek fogok veszíteni valakit aki fontos nekem, és másnapra elvetélt a terhes anyukám!!! :(
Nemrég pedig azt olvastam, hogy aznap este érni fog valami nagyon jó, és találtam az úton az utcán egy 20.000-est!!!
A horoszkópok nagyon is igazak!!! 14l
A horoszkóp hülyeség, ezt a 14 éves gyereknek írom.
Magamnak azt írnám: valószínűleg lesz napkelte, napnyugta. A többi nem biztos.
Akkor a példáimat mivel magyarázod? Csak véletlenül pont akkor írták azt oda a horoszkópomba? Attól, mert nem érdekel teged az ezotéria, még mást érdekelhet! Szerintem meg a modellek 99%-a csúnya, mégse erőltetem rá senkire a véleményemet!
14 éves gimnazistaként szerintem már nem vagyok annyira "kicsi"!
Kedves 9!
Önt ma felzaklatja valaki. Rá se rántson hiszen a belső béke mindennél fontosabb. Jól tudja az igazi szépség forrása a harmónikus lélekből fakad. Relaxáljon és higgyen magában minden körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!