Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió csillagjegy Ikrek...

Skorpió csillagjegy Ikrek aszcendens mit rejt?

Figyelt kérdés
Régen olvastam egy könyvben, hogy az aszcendens az ami bennünk rejlik csak van amikor elnyomjuk.Meg azt írták, hogy ennél a párosításnál a skorpió zárkózottság az ikrek nyitottságával nagy belső harcokat( feszültséget okoz) Valamit mondjuk tapasztalok ebből.:)
2015. szept. 10. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Én halak ikrek vagyok. Mivel a vízjegyek meglehetősen érzékenyek, ezért kifejezetten jó párosításnak tartom a könnyed, légies ikrekkel. A vizesek belemélyednek az életbe, a levegősek átsiklanak minden akadályon.

A kettősség bennem is ott van, magamnak való is vagyok, és társasági ember is :)

2015. szept. 10. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
hát inkább az lennék,mint nyilas,skorpió aszcendenssel..szörnyű xD
2015. szept. 12. 00:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Az tűz és víz:)Az is érdekes lehet:) Engem sokan úgy ismernek, hogy hallgatag vagyok.Igaz, de az is igaz, hogy van amikor megered a beszélőkém meg van amikor viccelődni is nagyon szeretek:)Mikor milyen hangulat van úrrá rajtam. Ilyen ez.
2015. szept. 12. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, akinél pont ugyanez a felállás, mint nálad:) rajta azt vettem észre, hogy elég nyüzsgős, szereti a társasági életet, róla meg sem mondtam volna, hogy Skorpió, ha nem tudom a születési dátumát. Ritkán fordul magába és viselkedik "skorpiósan", de megesik.

Én Kos-Skorpió vagyok. Gyakran úgy érzem, mintha két énem lenne. Az egyik vidám, sokat beszél, szeret nevetni, sokat hülyéskedik, lazán veszi az életet. Türelmetlen, 5 percet is alig bír kivárni. Aokat mocorog nem bír egy helyben maradni. Ez a Kos "részem". Mikor a Skorpió dominál bennem, azt őszintén szólva nem szeretem. Olyankor magamba fordulok, elgondolkodom az élet nagy dolgain, féltékeny vagyok és sértődős, türelmes, akár napokig is képes vagyok várni valamire. Nem szeretem a fájdalmat, de ha bekövetkezik akkor igyekszem eltűrni.

2015. szept. 13. 08:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs abban semmi rossz, ha az élet nagy dolgain is szoktál gondolkodni.:)Kell az is néha meg lazulni is kell.Néha kell komolynak lenni néha nem.Így egészíti ki magát egy ember.Nekem az optimista gondolkodásból volna mit tanulnom.Ezért is érzem jól magam az olyan emberek társaságában.
2015. szept. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!