Skorpió csillagjegy Ikrek aszcendens mit rejt?
Én halak ikrek vagyok. Mivel a vízjegyek meglehetősen érzékenyek, ezért kifejezetten jó párosításnak tartom a könnyed, légies ikrekkel. A vizesek belemélyednek az életbe, a levegősek átsiklanak minden akadályon.
A kettősség bennem is ott van, magamnak való is vagyok, és társasági ember is :)
Van egy ismerősöm, akinél pont ugyanez a felállás, mint nálad:) rajta azt vettem észre, hogy elég nyüzsgős, szereti a társasági életet, róla meg sem mondtam volna, hogy Skorpió, ha nem tudom a születési dátumát. Ritkán fordul magába és viselkedik "skorpiósan", de megesik.
Én Kos-Skorpió vagyok. Gyakran úgy érzem, mintha két énem lenne. Az egyik vidám, sokat beszél, szeret nevetni, sokat hülyéskedik, lazán veszi az életet. Türelmetlen, 5 percet is alig bír kivárni. Aokat mocorog nem bír egy helyben maradni. Ez a Kos "részem". Mikor a Skorpió dominál bennem, azt őszintén szólva nem szeretem. Olyankor magamba fordulok, elgondolkodom az élet nagy dolgain, féltékeny vagyok és sértődős, türelmes, akár napokig is képes vagyok várni valamire. Nem szeretem a fájdalmat, de ha bekövetkezik akkor igyekszem eltűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!