Írnátok egy jellemzést?
nem a csillagjegyed határozza meg h milyen ember vagy és hogy milyen ember leszel!!! persze, lehetnek átfedések, hasonlóságok más skorpióval de ez csak azért van mert kevés csillagjegy van és annál több ember!
ne foglalkozz ilyesmivel ha nagyon ezotériáskodni akarsz akkor inkább a számmisztikában kutakodj, érdekesebb. sokkal.
én csak rosszat olvastam ki az adataidból. betegségek, tragédiák, veszteségek, életviteli nehézségek kísérnek végig életed során. az életidődet meg sem merem mondani.
mindezen asztrológiát a kavicsvetéses módszerrel ellenőriztem.
A te jellemzésed:
2000 októberén láttad meg a napvilágot, pontban 30.-án.
Mára már 14 éves férfiúvá cseperedtél.
Még keresd önmagad, szeretnél rájönni ,ki vagy, ezért is fordultál az asztrológia felé,hátha a csillagok utat mutathatnak neked.... De ez nagy butaság volt.
Szívesen!
-Tudod,nem vagyok jósnő . Miért nem nézel fel egy horoszkópos oldalra,ahol végigolvashatod a balgaságot,amit ólad írnak? -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!