Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Írnátok egy jellemzést?

Írnátok egy jellemzést?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, skorpió csillagjeggyel. (szül.idö: 2000.10.30.)

2015. aug. 18. 02:55
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem sokára betöltöd a 14-ik életéved, sokat kell tanulnod, okosodnod, hogy ne itt kérj jellemzést semmi adatból.
2015. aug. 18. 04:57
 2/8 anonim ***** válasza:

nem a csillagjegyed határozza meg h milyen ember vagy és hogy milyen ember leszel!!! persze, lehetnek átfedések, hasonlóságok más skorpióval de ez csak azért van mert kevés csillagjegy van és annál több ember!

ne foglalkozz ilyesmivel ha nagyon ezotériáskodni akarsz akkor inkább a számmisztikában kutakodj, érdekesebb. sokkal.

2015. aug. 18. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj el egy grafológushoz vagy asztrológushoz. Bizonyára sok újat fog mondani. Ne itt fáraszd az embereket iylen hülye kérdéssel, ennyiből senki nem fog téged jellemezni.
2015. aug. 18. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Én tudok rólad mindent, de ingyen senki se dolgozik.
2015. aug. 18. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:

én csak rosszat olvastam ki az adataidból. betegségek, tragédiák, veszteségek, életviteli nehézségek kísérnek végig életed során. az életidődet meg sem merem mondani.

mindezen asztrológiát a kavicsvetéses módszerrel ellenőriztem.

2015. aug. 18. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

A te jellemzésed:

2000 októberén láttad meg a napvilágot, pontban 30.-án.

Mára már 14 éves férfiúvá cseperedtél.

Még keresd önmagad, szeretnél rájönni ,ki vagy, ezért is fordultál az asztrológia felé,hátha a csillagok utat mutathatnak neked.... De ez nagy butaság volt.

Szívesen!

-Tudod,nem vagyok jósnő . Miért nem nézel fel egy horoszkópos oldalra,ahol végigolvashatod a balgaságot,amit ólad írnak? -

2015. aug. 18. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
#1: Ne haragudj, de elég gázul jósolsz. :D A kérdező 15 lesz, 14 már rég elmúlt. :D
2015. aug. 19. 07:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Hiszékeny vagy, és könnyen becsapható, mint mindenki, aki hisz az asztrológiában.
2015. aug. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!