A környezetemben több Kos jegyű férfinek nincs párja, vagy nem is vágynak párkapcsolatra, vagy túl nagyok az elvárásaik és válogatnak? Vagy miért lehet ez? Mintha nehezebb is lenne elcsábítani őket.
Lehet, hogy furán tettem fel a kérdést, de ez az észrevételem. Persze nem csak kos jegyű férfiakra illik ez, csak vannak ilyen típusú férfiak. Nagyon megtetszett egy kos jegyű pasi, de úgy érzem minél jobban próbálkoznék közelebb kerülni hozzá akár csak barátkozással is, annál jobban hárít, mintha menekülne, pedig abszolút nem nyomulok, nem úgy kell elképzelni, hogy most kezdeményeznék, nem vallottam be neki azt se hogy tetszik. De csak azért nem értem, mert az elején mikor megismerkedtünk munkahelyen ő volt az aki annyira lelkes volt hozzám, ő tűnt úgy mint aki közeledni próbálna, csak nekem még akkor barátom is volt, nem vagyok tökéletes, ahogy senki sem az, de mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, és csinosnak is mondhatom magam. Mindig mosolygott rám, viccelt sokat, kérdezgetett mindenről, sokat mesélt nekem amik vele történtek pl, rengeteget nevettünk, ha szomorúnak látott próbált megnevettetni, megkérdezte van e vmi baj, szemembe nézett, kereste a szemkontaktust, többször észrevettem, hogy nézett, közelebb hajolt hozzám, teljesen felém fordult, nagyon figyelmes volt....de persze az is lehet, hogy mindent félreértettem, de akkor meg nem fér a fejembe, hogy mi volt ez az egész. Pedig nem tűnik olyannak aki nagyon értene a nőkhöz, tehát nőcsábász lenne, nem is az a túl jóképű, de elsősorban nem is külsőre tetszett meg, de az tény, hogy közvetlen másokkal.
Amikor meg hosszabb időre nem tudunk találkozni, ráadásul elutazott egy időre külföldre is és ráírok, hogy hogy van, milyen ott, aztán később egyik üzenetemre meg 3 nap múlva válaszol, vagy csak keveset ír, vagy nem igazán kérdez vissza semmit. Elhiszem, hogy sok dolga is lehet ott az új környezetben, de azért ha valaki érdekli a másikat, akkor igyekszik minél hamarabb válaszolni neki vagy nem? De élőben teljesen más, inkább ő kérdez többet, meg azok amiket leírtam. Összezavarodtam már, kezdek belefáradni ebbe a helyzetbe és nem értem ezt a pasit.
Mintha nem is hiányozna neki senki az életébe, mintha jó lenne neki így egyedül. Valaki akinek hasonló tapasztalata van? Nem muszáj, hogy kos jegyű legyen, de ilyen viselkedése van.
Kérlek írjatok nemet és kort is, köszönöm :)
24N, 26F
Hát elég ocsmány dolog ilyen módon szórakozni más emberekkel, pontosabban önző dolog.És semmi értelme nincs! Mi bizonyít számodra, ha a másik válaszol? Nehogy azt hidd, hogy egyből beléd esett, talán csak udvariasságból stb válaszolt.És még te vagy megsértődve rá, hát szép, mondhatom és ez is felesleges dolog.
Volt egy kos pasim, kb 3 évig mutatta, hogy hú de odavan értem, aztán szó szerint egyik pillanatról a másikra kézzel-lábbal hadakozott, hogy ő semmit nem akar....Jó idő múlva aztán újra próbálkozott (gondolom épp nem volt senkije és hiánypótlónak kapóra jöttem volna.Ez is jellemző a kos fiúkra? Ha nincs ló, szamár is jó?) .Megmondtam neki, hogy szórakozzon azzal, akinek két anyja van.
Nem azt mondtam, hogy "ez jó", sőt. Ez egy ilyen típus, ahogy a skorpió féltékeny, és tudja magáról, a szűz visszafogott stb... A kos pedig hirtelen döntésű, és általában megbánja utólag, amiket tett. Mert előre nem gondolkodik, ha bizonyos hangulatban van, csak cselekszik. Jól érzi magát, szórakozik, "elnyeri mások kegyét", bolondozik, hódít, verseng. Másnapra pedig ha épp nem azzal a lábbal kelt fel, mint előző nap, akkor megváltozik, és akinek tegnap örök esküt vallott, arra ma már csak fejbiccentéssel ráköszön. Nem mondtam, hogy jó, és nem mindenki ilyen nyilván. A kosoknak több idő kell, hogy lenyugodjanak, megkomolyodjanak, és hozzáérjenek egy valódi párkapcsolathoz. Addig nekik az élet csak szórakozás, és nem nagyon veszik figyelembe mások érzéseit. Viszont ha visszautasítják őket, azon nagyon kiakadnak... Vadászösztön. Ha viszont valaki teli tálcán nyújtja magát, az nem fog kelleni. Az igényesség megvan, de szerintem az főleg a nők részéről, túl magasak az elvárásaik a párjuk felé. A férfiaknál is jellemző ez, bár náluk inkább a kisugárzás és a szexualitás számít. Egyéjszakás kalandot soha nem fognak visszautasítani.
És ismétlem, én is kos vagyok. És ezeket nem büszkén mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!