Mi a véleményetek egy Kos (lány) és egy Nyilas (fiú) kapcsolatáról?
akkor, ha majdnem vicces, majdnem röhögés közben kicsit gondolkodj el rajta, hogy mi a f..sz köze lehet egy vagon csillagnak, akik ráadásul még csak nincsennek is egy helyen, csak innen látszanak egy irányba, emberek jelleméhez és kapcsolatához, pár száz fényévnyire onnan.
Azt elhiszem, hogy ötezer éve sumérban a terhességek időtartamának időjárási, étkezési viszonyai, körülményei alapján, melyek valamilyen mértékben mégicsak befolyásolják a megszületendő gyermek későbbi adottságait, ezzel jelelmét, ez alapján kikövetkezettek tapasztalati úton egyfajta,nagy általánosságban még csak nem is totálisan hülyeség csoportosítást, de ezt azóta senki sem aktualizálta , és a XXI. száza deurópai viszonyai között annyi a relavanciája, mint a megsértődésednek.
Azért kérdez, mert kíváncsi. Ő nem a sumérokra volt kíváncsi, hanem egy véleményt kért a kos (lány) és nyilas (fiú) kapcsolatáról.
Ebben nincs semmi rossz.
Itt a kos nő jellemzése:
Nyilas férfi jellemzése:
Szerintem jól kijönnének. :) Legalábbis ha összevetem a kettőt (nem olvastam el mindet) az oldal szerint leírtak alapján, akkor jól kijöhetnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!