Augusztus 17-i oroszlán lány és március 25-i kos fiú nem feltétlenül szerelmi kapcsolatáról mi a véleményetek? Működhet?
mindkét csillagjegy a tűz elem szülötte: vagyis elég lobbanékony természetű emberekről van szó.
Működik a kapcsolat akár baráti vagy akár szerelmi kapcsolatról beszélünk, de az előzőben ott ne várj túl sokat tóle, mármint pl. a kostól, hiszen őt sokan veszik körül.sok barátja van és ha nem vagy számára úgy mond barátilag fontos akkor nem fog mindig felhívni hogy " na most lesz egy jó buli.. eljössz??"
Szerelem terén meg nagyon odaadó, figyelmes, szerethető és jó az ágyban: szenvedélyes.
Bár mindkét csillagjegy eléggé szereti ha az egóját legyezgetik és az oroszlán jobban szeret a középpontban lenni, szereti ha az ő hangja határozza meg a társasági élet színvonalát.
Én 4évet voltam együtt a párommal. És mi is ebbe a párosításba tartoztunk.
De az hogy te oroszlán vagy és ő meg kos(vagy épp fordítva) az még korántsem jelent semmit.Hiszen lehet benned olyan temperamentum, olyan természet amit esetleg anyudtól vagy más rokontól "örököltél"=> ezekről akkor beszélünk amikor a születési dátumodkor a születési idődet is nézzük.. na az a dolog ami sokkal jobban meghatározza azt hogy milyen ember is vagy valójában.
Én oroszlán-skorpió jegyben születtem.. És amit általánosságban szoktak írni az oroszlánról annak csak a fele igaz rám: pl.. én nem szeretem az aranyból készült ékszereket, nekem az ezüst az ami jobban imponál.. de ne érts félre én nem általánosságban írtam a két jegyről: tapasztalat mivel elég sokszor voltam ezzel a csillagjegyű emberrel(akár a volt pasimat vagy egy haveromat nézzük)
Remélem nem voltam bonyolult!
18:10es vagyok. nem ez a szakmám.. de itt a link amit ha elolvasol akkor okosabb leszel tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!