Szerintetek érdemes diplomát adó asztrológusképzést elkezdeni?
"Melyik főiskolán/egyetemen van ez a szak? Felvin nem találom."
Remélem egyiken se.
Jaaaaaaaaa... szóval a csillagászat az asztrológiával egyenlő? Nem tudtam... Azért ne legyenek téveszmék, csillagászaton kemény matek van, nem ilyen jóslós dolgok :D
Na, hát nálunk Magyarországon csillagász egyetemen tud elhelyezkedni (ha a professzora felajánlja), mindenféle kutatásokban vesz részt, átlagfizetése a minimálbér és 120e körül van. Elég kevesen végzik el ezt a szakot, évente kb 10-20 ember, nem csak mert nehéz, hanem mert ebből a 10-20 emberből az egyetemnek alig kell 2 fő; a maradék megy külföldre. Kint viszont nagyon szépek az esélyek, ha sikerül bekerülni valami jó helyre. Ott a duplája a fizetés. Viszont ennyi erővel már külfödön is el lehet végezni a képzést, és még jobb helyre kerülhetsz be ezáltal.
Szóval semmi értelme itthon elvégezni. Amíg nincs Mo-nak normális csillagászati kutatói intézménye, addig felesleges. But it's just my opinion.
"Jaaaaaa... szóval a csillagászat az asztrológiával egyenlő?"
Én linkeltem be, tudom hogy mi a különbség a kettő között csak úgy látszik nem jött át az irónia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!